Колегите на Ани Салич смаяни от огромната промяна във външния й вид! Какво се случва с нея

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Колегите на Ани Салич смаяни от огромната промяна във външния й вид! Какво се случва с нея
31063
Колегите на Ани Салич смаяни от огромната промяна във външния й вид! Какво се случва с нея

С нова подмладена визия води емисиите на Нова телевизия Ани Салич . В понеделник вечерта 47-годишната журналистка се появи на екран видимо подмладена, пише в.

"Уикенд". Тя е свалила поне 15 години от лицето си, след като се е подложила на разкрасителна процедура в столична клиника. 

Салич запълнила с филъри всички по-дълбоки бръчки по лицето си, които доскоро я караха да изглежда вечно тъжна, уморена и ядосана. Ефектът от подмладяването бил със срок на годност една година, но Ани била толкова доволна от резултата, че се зарекла да повтори.

Колегите на Салич също били смаяни от огромната промяна във външния й вид, но пред тях водещата не си признала, че е ползвала постиженията на съвременната медицина. Новинарката ги баламосвала, че си е намерила нова козметичка, която й правела страхотна маска с екстракт от охлюви и злато и се подмладила благодарение на нея.

"По лицето й не е играл скалпел, защото няма промяна в пропорциите. Когато се прави опъване на бръчки с лифтинг, очите, носът и устните се издърпват леко настрани и уголемяват, защото кожата трябва да се издърпа и опъне към ушите. Това обаче не се забелязва при Салич, а са изчезнали само бръчките около очите, устните и челото. Постигнала е подмладяване само с мезотерапия, която представлява инжектиране в горния слой на хиалуронова киселина в цялото лице. А бръчките на очите и челото й са изчезнали с ботокс", разясняват още експерти по разкрасяване. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft