Край! Мира Добрева напусна Жоро Торнев (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Край! Мира Добрева напусна Жоро Торнев (Снимки):
3793
Източник: marica.bg
Край! Мира Добрева напусна Жоро Торнев (Снимки):

В ТВ-средите отдавна се говори за огромната пукнатина в отношенията между лицето на БНТ, Мира Добрева , и режисьора Жоро Торнев . Неведнъж в миналото тя си е затваряла очите за забежките на съпруга си, но сега очевидно на Мира вече ѝ е писнало, защото двамата вече не живеят под един покрив.

Артистичното семейство обаче на този етап няма планове да официализира и пред закона раздялата си , защото не се знае дали след време няма да се уморят от този си начин на живот и да се съберат за сетен път. 

Мира Добрева и Жоро Торнев

"Официален развод нямаме, защото понякога сме заедно, понякога не.

Много сложни са нашите отношения. Не живеем под един покрив, но на почивки сме заедно. Ето, например, често се случва, когато със сина ми катерим Витоша, баща му да дойде на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите заедно. Но не се случва много често, защото Жоро има проблеми с крака и не може да се катери", разказва за връзката си Мира в интервю пред столичен таблоид. 

Мира Добрева семейство

С Торнев са постигнали съгласие да живеят в отворен брак, но самата Мира в момента отрича да има връзка с друг мъж. "А пък за неговите връзки не искам да знам. Ако евентуално има такива, да си ги пази в тайна", отсича Добрева.

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft