500 гр прясно мляко
	150 гр захар
	500 гр краве масло
	75 гр брашно
	3 яйца
	150 гр пудра захар
	1 ванилия
Яйцата се разбиват заедно с брашното и една четвърт от студеното мляко. Получената смес се прибавя към останалото затоплено мляко, заедно с кристалната захар. Загрява се при непрекъснато бъркане до сгъстяване за 10-15 минути при температура до 95 градуса (не се получава много гъста смес). Охлажда се и се ароматизира с прахчето ванилия. Отделно се разбива мекото масло с пудрата захар до пухкав крем. Към него лъжица по лъжица се прибавя охладената млечна смес (на стайна температура) при непрекъснато бъркане, така че да се получи пухкав пудинг. С получения крем се пълнят еклери, торти или се поднася в подходящи купички с украса от плодове, ядки, сметана, шоколад.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








