6 Ноември 2012
                
                35468
            
                                                                        Каква е историята на индийското орехче
                                                                                                
                            Къде се използва индийското орехче
                                                                                                Свойствата на индийското орехче и кората му 
                                                                                                Какви са ползите от индийското орехче
                                                                                                При какви болести може да се прилага индийското орехче
                                                                                                Каква доза индийско орехче е вредна
                                                            
                Къде се използва индийското орехче
Кулинарната обработка на подправката е изключително подходяща, ако тя протича в съчетание с черен пипер, дафинов лист, лук, магданоз, корени за супа. Индийското орехче е идеална подправка за различни фрикасета, пастети, супи, ястия от мляно месо, сосове, зеленчукови ястия. Без него прочутият сос Бешамел с гъби не би имал характерния си вкус. В индийската кухня орехчето се използва почти изцяло в сладкиши. В европейската кухня орехчето и кората му се използват особено често в картофени ястия.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







