Лесни гофрети с кашкавал
    
    
    
                
            
                 3 Февруари 2015
            
            
            27788
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    1 яйце
200 мл кисело мляко
50 мл прясно мляко
50 мл олио
5-6 супени лъжици брашно
1 бакпулвер
За плънката:
кашкавал
Всички съставки се смесват в купа, разбиват се с вилица или миксер, сместа се оставя да престои 10-тина минути. В намазнена форма за гофрети се поставя малко от сместа, след това се подреждат парчета кашкавал и се допълва със сместа. Уредът се затваря и гофретите се пекат до зачервяване.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








