Лесни мармаладки
    
    
    
                
            
                 4 Януари 2013
            
            
            120319
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Слагаме водата да заври заедно с олиото, захарта и щипка сол. Сваляме от котлона и добавяме ванилиите и бакпулвера. Сипваме всичкото брашно, връщаме на котлона и бъркаме до образуване на топка тесто. Слагаме тестото да се охлади. От охладеното тесто късаме топки, малко по-големи от орех, разплескваме ги върху дланта си на четириъгълник (приблизително), в средата на който слагаме лъжичка мармалад (сладко). Прихлупваме двата края отгоре и подреждаме готовите сладки в тава, покрита с намазана с мазнина хартия. Изпичаме ги в гореща фурна.
	Готовите сладки поръсваме с пудра захар. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








