Лечение на гинекологични заболявания с хомеопатични средства

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Лечение на гинекологични заболявания с хомеопатични средства
47142

Нарастващата популярност на хомеопатията по света се дължи на нейната ефикасност и липсата й на токсичност. Тя стимулира имунната система и по този начин помага на организма сам да се справи със заболяването.

Хомеопатията е лечение на природна основа. Хомеопатичните лекарства са изготвени от растителни, животински или минерални вещества и са с изключително малка концентрация. Има и препарати, изготвени от бактериални култури, например от стафилокок, стрептокок, ешерихия коли или от гъбичката Кандида албиканс и те помагат в лечението на тези често срещани инфекции.

Българката все още е недостатъчно запозната с възможностите на този вид лечение. В областта на гинекологията хомеопатията може да помогне при проблеми в пубертета, нередовна менструация, предменструален синдром, болезнена менструация, проблеми по време на бременността и кърменето, хронични гинекологични инфекции, гъбични инфекции на влагалището, миоми на матката, генитални кондиломи, проблеми по време на менопаузата, менометрорагии и други .

Хомеопатията не отрича класическата медицина. При редица гинекологични заболявания тя може да помогне като самостоятелен метод на лечение, а в други е подходящо допълващо лечение към традиционните лекарства, с което се избягва свръхупотребата на препарати в големи дози и с редица странични ефекти.

Какви са възможностите за лечение с хомеопатия при най-честите гинекологични проблеми ?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft