Ликьор с Дулсе де лече
    
    
    
                
            
                11 Март 2013
            
            
            9883
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 консерва подсладено кондензирано мляко
	400 мл коняк
Сложете консервата кондензирано мляко в тенджера с вода и оставете да ври 2-2,5 часа. Внимавайте при това консервата да е изцяло покрита от водата и долейте при нужда. Извадете консервата от водата и оставете да изстине напълно. Отворете и пресипете получения млечен карамел и коняка в купата на миксера. Разбийте на ниска степен до получаването на кремообразен ликьор. Пресипете в чиста стъклена бутилка и съхранявайте в хладилник.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








