Майка не иска да изчисти въшките от детето си, за да не убие горките животни (снимка)

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Майка не иска да изчисти въшките от детето си, за да не убие горките животни (снимка)
6312
Майка не иска да изчисти въшките от детето си, за да не убие горките животни (снимка)

Какви времена доживяхме! Какво мислите по темата?

Майките на ХХI век отглеждат децата си със съвети, получени от други майки във форумите в интернет. Което, разбира се, не изключва вероятността да се поддават на разнообразни модни течения.

Сериозен бум напоследък регистрират всякакви организации за здравословно хранене и начин на живот, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Веган обществата не правят изключение, като в социалните мрежи има специализирани групи, една от които е “Веган бебе”. Тя е със статут “поверителна”, т.е. случайни очи не могат да прочетат какво се пише там. Групата е създадена преди около 5 години и към момента в нея членуват 628 души. Не бебета, а родителите им, естествено.

В подобни затворени групи се търсят отговори на най-разнообразни въпроси. Някои от тях влизат директно в категория “Абсурди”. Ето конкретен пример:

Майка споделя, че момиченцето й е хванало въшки в яслата. Мамчето пита “как да изсели горките създания от косата на бебка и да ги пусне живи в естествената им среда”. Нелепият въпрос е бил лайкнат с одобрение, обаче има и няколко групари, които са се усетили и са се похилили на написаната глупост. Добре че се е намерил някой да коментира с шеговит тон истината: “Вече бебка е естествената им среда!”.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft