Майка уби дъщерите си, за да ги предпази от малтретиране

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Майка уби дъщерите си, за да ги предпази от малтретиране
4205
Майка уби дъщерите си, за да ги предпази от малтретиране

Майка, която твърди, че е задушила двете си дъщери до смърт, заяви, че се опитвала да ги предпази от малтретиране. 30-годишната Мадисън Макдоналд даде своите показания на полицейските служители, докато я арестуваха във фоайето на полицейско управление, където тя се обади на 911, за да докладва за действията си.

Разпитана от полицаите, 30-годишната Мадисън започва да „говори за това как децата й са били малтретирани и че тя ще направи всичко, за да защити децата си - включително „да ги елиминира“, според декларация за арест, получена от телевизия Fox 4 .

Медисън обясни, че дъщерите й са били малтретирани, каза говорителят на полицията в Ървинг Робърт Рийвс пред телевизията. Изявлението й е проверено от служителите на реда. „Опитваме се да разберем защо. В ситуация като тази това очевидно е ужасяващ инцидент, при който са убити две деца “, каза Рийвс. „Може би никога няма да разберем защо, защото няма да има определение или причина, която някога да оправдае убийството на две малки деца“.

Мадисън влезе в полицейското управление на Ървинг в Северен Тексас в понеделник вечерта и използва телефона на фоайето, за да се обади на 911 и да докладва, че е убила дъщерите си, се казва в прессъобщението на отдела. На видео се вижда как майката крачи около фоайето за около 10 минути, преди да се обади. Служителите я намират във фоайето, а след това отиват до дома й, където намират дъщерите й Лилиан на 1 години и Арчър на 6 години мъртви. Съобщава се, че Мадисън е задушила децата си.

„Точното определяне на това как те са починали ще трябва да бъде определено от медицинския експерт, но това е, което тя твърди, е че е убила двете дъщери“, каза Рийвс. Според Рийвс Лилиан и Арчър са имали различни бащи. В акаунт на GoFundMe за Лилиан се казва, че „тя просто е обожавала баща си“

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft