Македонска погача
    
    
    
                
            
                25 Февруари 2014
            
            
            10257
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    С тел за разбиване разбийте на пяна яйцата. Добавете киселото мляко, олиото, брашното (смесено с бакпулвера) и по желание - 1/2 ч.л. сол. Бийте хубаво с телта до еднородна смес, а накрая добавете натрошеното сирене и отново разбъркайте. Трябва да се получи смес, по-гъста от тази за палачинки.
Излеяте я в намазнена и набрашнена тава (около 30 см.), поръсете със сусам и печете на 180-200 градуса около половин час.
Поднесете погачата топла, със сирене и кисело мляко.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








