Манго ласи (мангово смути с кисело мляко)
    
    
    
                
            
                11 Септември 2013
            
            
            14290
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 чаши нектар от манго
	2 чаши парченца от манго (може и замразени)
	3 чаши кисело мляко
	1 ч.л. лимонов сок
	мед (по желание - на вкус)
Смесете всички продукти в блендер (шейкър кана). Смелете до гладка смес. Подправете на сладост с още мед, ако е необходимо. Поръсете готовото ласи с щипка кардамон на прах или украсете със стрък прясна мента.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








