Ефикасни начини за детоксикация

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Масаж с мед за детоксикация
11675

Масаж с мед за детоксикация

Медът (задължително пресен и без добавки) поема токсините, натрупани в кожата и мастната тъкан, и помага за бързото им изхвърляне от организма. Масажът влияе силно тонизиращо на целия организъм, действа в дълбочина и възстановява естествената способност на организма да се самопречиства от отровите. Достатъчен е 1 курс, състоящ се от 10 сеанса (през ден), за да се почувствате нов човек.
Съвет. Сложете малко мед на дланта си и нанасяйте с потупващи движения на масажирания участък. Част от меда полепва по кожата, а останалия по ръката. Обработвайте няколко проблемни зони (бедра, седалище, корем, ръце, под брадичката). Заемете се с всяка една последователно.
• Намажете с мед кожата, силно натиснете с длан и после рязко отлепете ръката си. Тези потупващи движения постепенно трябва да станат все по-бързи. След като тялото поеме цялото количество мед, на повърхността остава съвсем тънък слой.
• Продължавайте по същия начин, докато върху масажирания участък се появи бяла маса. Това вече е отработен мед: той е проникнал в дълбоките слоеве на кожата, поел е токсините и ги е изтеглил заедно с част от мазнините на повърхността. Отначало медът, излизащ от порите остава по кожата, но в края на масажа почти изцяло преминава върху дланта.
• По този начин масажирайте всеки проблемен участък в продължение на 5-10 минути. След това измийте меда с топла вода с помощта на масажна ръкавица или мека гъба. Избършете се с хавлия и нанесете на кожата овлажняващ крем. 

1
2 3 4 5 6
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft