Месечен хороскоп за февруари-Ако сте Рак-Неочаквана поява в живота ви на нов човек, ако сте Лъв-Неочакван шанс

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Месечен хороскоп за февруари-Ако сте Рак-Неочаквана поява в живота ви на нов човек, ако сте Лъв-Неочакван шанс
79748
Месечен хороскоп за февруари-Ако сте Рак-Неочаквана поява в живота ви на нов човек, ако сте Лъв-Неочакван шанс

Ето го и Малък Сечко се задава! Най-студеният месец на годината ще зарадва повечето зодии със студено време и топли емоции. Специални емоции и романтични преживявания ще сгряват сърцта на три зодии, а потфейлите на четири ще се напълнят повече от очакваното.

Време ще на стъпи за две зодии да вземат окончателно решение по важен нъпрос за връзката или работата и наистина ще им се наложи да изберат по к път да поемат, за да спрат с лъкатушенето в различни посоки-Съдбата ще бъде на тяхна страна и ще вземат правилното решение!

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през февруари ще трябва да се съобразявате с желанията или предложенията на деца или млади хора от семейството ви. Същото важи и в случай, че работите с такива като тях. 
Емоционалните или здравословни проблеми в живота на роднина, ще направят този месец труден и неприятен на моменти, с неяснота във вашите планове и ангажименти. 
Присъствието на нови хора в семейството ви или в района, където живеете може да бъде причина за някои нови решения, нови планове и промени. 
През този месец ще преживеете интересни събития около роднина, който живее недалеч от вас. 
През февруари ще възникне едно по-силно притеснение около здравето или друг жизненоважен проблем на човек от кръга ви роднини или приятели. 
Ше получите неприятна новина свързана с човек, с когото сте били заедно в миналото си: на работа, чрез семейните ви връзки, чрез едно приятелство. 
През този месец ще ви зарадва подарък, жест на внимание или друга приятна изненада от страна на ваши приятели, съседи или колеги. 
Едно ново приятелство, което ще създадете пре зтози месец ще е в основата на важно събитие, което ви предстои да преживеете през следващите месеци. 
През този месец има вероятност от възникването на неочакван по-голям разход или ще направите неразумен такъв, който ще ви коства някаква загуба. 
Февруари ще бъде особено интересен и изпълнен с преживявания месец за жените от този зодиакален знак. 
Мъжете ще имат голяма надежда за успех в едно свое ново начинание или проект. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, през февруари ще организирате или присъствате на различни срещи и събирания, които ще са свързани с развитието на важни за вас планове или проекти. Ще обсъждате въпроси касаещи развитието на дела и събития през този месец, но също така ще се поемат и конкретни ангажименти за тяхното успешно реализиране. 
Този месец вещае покана за събиране свързано с годеж, сватба, юбилей и др. Някои от вас ще се възползват от благоприятните вибрации на този месец за да реализират едно преместване в друг град или държава. 
През февруари ще преживеете моменти на лошо настроение, страх или подтиснатост, които ще възникнат покрай едно здравословно неразположение, което ще възникне в най-неподходящ за вас момент. 
Възможно е в последствие да възникнат други ситуации, които ще преживеете емоционално и болезнено. 
През този период ще можете да разчитате на подкрепата или съдействието  на жена в личните си и семейни дела. 
Февруари ще бъде запомнен с едно специално емоционално или романтично преживяване, особено за несемейните представители на този зодиакален знак. 
През този месец на изпитание ще бъдат поставени брачните ви отношения. Предстои проверка на доверието помежду ви, на способността да разчитате един на друг. Ще имате нужда да освежите вашите отношения, но дали ще имате желание да направите това ще е строго индивидуално. Възможно е въпреки проблемите в брака ви да оставите рутината в отношенията ви да продължи да доминира.
В определена ситуация, която ще възникне в семейството, ще ви се наложи да поемете по-голяма отговорност или да изпълните навреме определени задължения. 
Не приемайте несериозно проблемите в брака си. Този месец ще бъде съдбовен за бракове, които все още не са се разпаднали поради различни предразсъдъци или други причини. През февруари тези от вас, които не са щастливи в брака си ще имат сила, кураж и по-ясна визия за бъдещето си, което може да бъде причина за разрив или раздяла. 
Бъдете особено внимателни през този месец, ако имате паралелна връзка с друг партньор. 
Февруари вещае необходимост от конкретни решения свързани с бременност или с малко дете. 
През този месец всяко едно пътуване независимо от неговата цел и времетраене ще трябва да бъде внимателно подготвено и организирано. Има вероятност от пропуски или грешки, които могат да създадат усложнения.

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Близнаци 

Ако сте родени под знака на Близнаци, през февруари ще ви се наложи да промените ваши планове свързани с мъж, който е ваш роднина или приятел. Причината за това най-вероятно ще бъде свързана с различни събития в неговия живот. 
Този месец вещае неприятна новина свързана с такъв човек. 
Конфликтите в дома ви през февруари ще са в повечето случаи за незначителни неща, за пари, вследствие различни недоразумения, свръхчувствителност и др. 
Внимание през този месец обаче ще изискат отношенията ви със съседи или с хора, които ще гостуват в дома ви. 
През февруари ще преживеете емоционално действия на ваши роднини, особено когато това касае материални или финансови интереси на семейството. 
През този месец ви предстои да приготвите оригинален подарък на човек, който ще има личен празник: рожден ден, имен ден и др. Ще искате да оставите някакъв спомен от този ден, който да има някаква емоционална стойност.
През февруари ще възникне важно събитие около жена от семейството. Ще е свързано с някаква житейска промяна или ново предизвикателство за нея. 
През този месец ще посетите някой, който има сериозен здравословен проблем или ще положите грижи за здравето на човек от кръга си роднини. 
През февруари пазете личния си автомобил от повреда или инцидент по време на шофиране. 
През този период от време ще имате деликатни и непредсказуеми отношения с хора, които ще разчитат на вас за разрешаване на личните си проблеми. 
През февруари има вероятност от отлагане на едно пътуване или неочаквано възникване на такова. Този месец вещае различни непредсказуеми ситуации свързани с пътуване. 
Това ще бъде благоприятен месец за развитие на семейните ви дела, включително такива свързани с преместване, съдебно дело, развод и др. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Рак 

Ако сте родени под знака на Рак, през февруари ще вис е наложи да отделите повече време за личния си живот и за проблемите или събитията, които се развиват в него. 
Ще имате благоприятен месец за създаване или укрепване на нови връзки и приятелства. 
През този месец интересно развитие може да има една кореспонденция с човек от друго населено място или държава.
Този месец вещае любовни преживявания с хора от различни разстояния.
През февруари ще вложите много енергия и по-големи надежди и очаквания в разговори и срещи свързани с финансовите ви интереси. Бъдете стриктни в срокове свързани с различни плащания или финансови задължения. 
През този месец ще имате емоционални разговори свързани с пари в семейството ви. Възможни са такива разговори и с роднини, с които не живеете заедно.
Този месец ще се запомни с важни събития в живота на родител или на дете. 
През февруари пазете личните си вещи (телефон, банкови карти и др.) и кореспонденция от кражба или нежелано любопитство.
Този месец може да се запомни с пътуване, което ще може да има връзка с грижа за имот, извън мястото където живеете или по работа. Този месец вещае успешно развитие на вашите имотни или бизнес дела. 
Февруари вещае неочаквана поява в живота ви на нов човек или стар приятел. 
За съжаление през този месец ще ви натъжи новина свързана с ваш роднина или с раздяла в семейство на роднини (приятели). 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, настройте се предварително за голяма промяна в предварителните ви планове за този месец. 
Ще преживеете разочарование от хора, които са ви дали напразни обещания, или са ви манипулирали с невярна информация. 
Любовният ви и семеен живот ще зависи в голяма степен от ежедневните ви проблеми или притеснения, тъй като през този месец ще сте склонни към по-голяма емоционалност и чувствителност. 
Там, където има парични проблеми, напрежението ще е голямо. Ще възникнат ситуации, в които всеки ще обвинява другия за възникналите затруднения. 
Ако сте успели да постигнете и съхраните финансова стабилност през 2019, то сега с много по-голяма лекота ще разрешавате възникналите проблеми. 
През този месец може да ви зарадва новина свързана с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. Може да получите покана или или полезна за вас информация от такава личност. 
Емоционално ще си имате своите върхове и спадове в настроението. През този месец ще бъде важно да останете стабилни, без прибързани реакции. Така през февруари ще се зарадвате на важни за вас успехи и реализирани планове. 
Това ще бъде важно и за любовния ви живот. 
В работата си ще преживеете интересна ситуация свързана с жена: колежка или клиентка. Ако работата ви е свързана с продажби, то приходите ви ще са по-малки, но вина за това може да имате и лично вие. Намерете нови идеи, с които да привлечете клиенти или да увеличите продажбите си. 
Ако работата ви е свързана с финанси, през този месец ще имате възможности да докажете своите способности или да реализирате ваша идея. 
През февруари ще ще възникне неочакван шанс, който ще ви помогне безпроблемно да разрешите една неприятна ситуация. 
Мъжете Лъв ще получат предложение или документ, който ще спомогне реализирането на важен план през годината. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Дева 

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е благоприятен месец за пътуване, което може да бъде свързано с любовния ви живот или с хора от кръга ви роднини.
През този месец ще бъде важно да защитавате правата си, да настоявате за изпълнението на неща, които са ви били обещани или за които имате договореност.
През февруари очаквайте семейни събирания свързани с личен празник, юбилей, годеж или сватба. 
През този месец ще имате много динамични контакти с хора от семейството, които ще имат връзка с важни събития или промени в техния живот. 
Февруари ще бъде неблагоприятен месец за съдебни дела от финансов характер.
Контролирайте много внимателно финансовите си дела през този месец. Не си позволявайте по-големи разходи, преди да сте платили всички месечни битови сметки и задължения, които имате. 
Една неочаквана новина ще ви обърка и ще е причина за бързи действия или решение.
Февруари ще бъде важен месец за промени или нововъведения на работното ви място. В голяма степен в решенията си ще се влияете от съветите или идеите на мъж. 
Сега може да преживеете разочарование в разговор по важен въпрос с представител на държавна или банкова институция. 
Доходите ви ще бъдат по-малки, но с разумни действия от ваша страна, няма да възникнат затруднения.

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Везни  

Ако сте родени под знака на Везни, през февруари ще се ангажирате с нови важни планове за работата си. 
Ще имате възможност да реализирате промени или да започнете нещо ново, което ще ви даде надежда за по-добри резултати и печалба. Мнозина ще се зарадват през февруари на пари или подарък, които ще дойдат от друго населено място или държава. 
Ще имате успех при уреждането на финансови отношения и при получаването на пари от хора от близо и далеч. 
През този месец ще бъде добре да отделите средства за едно пътуване през следващите месеци, което ще е свързано с гостуване при приятели или роднини. 
Февруари ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с бизнес сделка, документи и др. 
През този месец може да прибързате с мнението си за едно ново познанство или събитие. Впоследствие ще разберете, че сте приели тези неща емоционално, а не практично или с разум. 
Февруари вещае конфликт в дома ви или с роднина, който ще изиска от вас промяна в отношенията ви. Напрежението в дома ви през този месец ще има за цел да коригирате ваши грешки или планове. 
През този месец ваши роднини или приятели ще ви натоварят с техни неприятности, за които ще искат да намерят разрешение с ваша помощ. 
В любовните ви отношения ще възникнат недоразумения, но и ще преживеете приятни изненади. 
Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Близнаци или Везни ще ви помогнат да намерите правилни решения или перспективи за бъдещето си. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Скорпион 

Ако сте родени под знака на Скорпион, през февруари ще се впечатлите от едно предложение или нова възможност свързана с работата, образованието или бизнеса ви. 
Февруари вещае навлизането на много нови неща в живота ви, които основно ще се появят чрез създадени вече връзки, приятелства и отношения. 
През този месец ще преживеете успех на човек от дома си или на близък родственик. 
Важните решения, които предстои да вземете в семейството, трябва да бъдат добре обмислени и преценени, за да се избегнат всякакви рискове или стресови ситуации. Изградете си един практичен и реалистичен подход към решаването на проблемите през този месец. 
През февруари е възможна промяна в жилището, където живеете или преместване в нова квартира, поява на нови съседи и др. 
През февруари ще присъствате на събиране свързано с бебе или дете. 
Новите приятелства, които ще създадете през февруари ще се развият по един интересен за вас начин. 
През този месец ще имате по-сложни или напрегнати отношения с жена по финансови въпроси или документи. 
Като този месец ще е много интересен за вас месец, но някои от шансовете, които ще възникнат, ще имат бавно развитие през годината. 
Благоприятно влияние във вашата работа или планове ще има на човек, с когото не работите заедно.
Жените ще имат сложни отношения с жени, които ще са по-възрастни или на по-висока обществена (бизнес) позиция. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Стрелец 

Ако сте родени под знака на Стрелец, февруари може да ви донесе известни разочарования, които ще касаят ваши материални или битови проблеми или планове. 
Подобни ситуации ще ви въздействат негативно за даден период от време. 
През февруари ще присъствате на повече събирания и гостувания по най-различни поводи. Така ще имате възможността да се запознаете с нови хора, които ще разширят кръга ви от приятели или съмишленници. 
През този месец едно ново познанство ще създаде емоционално напрежение, тъй като това ще бъде личност, която трудно ще се приеме от вашите роднини или приятели.  
През февруари може да очаквате документ, пратка или важна новина от далеч, която ще има значение за домашните ви и семейни дела. 
През този месец ще възникнат важни служебни или бизнес дела, които не бива да отлагате. Тяхното развитие ще бъде в основата на промени в кариерата ви през годината. 
Конфликтите през февруари няма да разрешат проблемите, които някои от вас ще имат на работното си място. Опитайте се навреме да потушите подобни ситуации, за да се предпазите от излишни неприятности. 
Притеснение, което сте имали през януари, сега ще сима благоприятно развитие или благополучен завършек. 
Успешното финализиране ан важни задачи и ангажименти през януари, ще е причина за възникването през февруари на нови възможности и шансове пред вас в личен и в професионален план. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Козирог 

Ако сте родени под знака на Козирог, през февруари избягвайте пътуванията, както и планове свързани с хора от далечни разстояния. 
Проблеми могат да възникнат с транспорт или с личен автобомил по време на пътуване. 
Ако сте търговци или производители, през февруари могат да възникнат проблеми със стока или суровини, които очаквате от друго населено място или при транспортиране от едно място до друго. 
Февруари ще бъде месец на изненади, които ще имат връзка с мъже от вашия кръг приятели, роднини, колеги и др. 
Различни житейски драми и преживявания свързани с хора, които познавате ще ви провокират да мислите повече за човешкия живот като предопределеност и други духовно-философски размисли. 
През този месец ще имате странни съновидения свързани с починали хора или ще имате интерес да четете литература свързана с мистика, медиуми, живота след смъртта и др. 
През този месец ще успеете да възобновите и хармонизирате ваши сложни отношения с жена, с която сте преживели раздяла "благодарение" намесата на други хора. 
През този месец ви предстоят по-голями или неочаквани разходи свързани със семейството ви. 

Ако имате очаквания за получаване на пари свързани с ваши роднини, то е възможно да преживеете разочарование или да възникне някакъв проблем. 
Въпреки някои притеснения, които ще възникнат от финансов характер, февруари вещае по-добри доходи, ще ви даде възможности за допълнителни пари в бюджета ви и др.

През февруари може да преживеете неприятни моменти в романтичната си връзка или в брака, свързани с ревност или с глупави недоразумения. 

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, през този месец преживеете периоди на безпокойство и притеснение свързано с роднини и с очакване на важна новина свързана с тях. 
Пре зтози месец няма причина да се съмнявате в успешната реализация на вашите планове, освен ако сами не объркате живота си поради липса на търпение.
През февруари ще преживеете неприятности с човек, която ще действа самоволно, без да се съобразява с мнението или съветите на други хора. 

Въпреки, че действията на тази личност ще са продиктувани от добри намерения, вие се почувствате обидени или пренебрегнати. 
През този месец може да преживеете неочаквана поява на нов човек в семейството ви или нов приятел, колега, интимен партньор и др. 

Възможни са събития или новини свързани с бременност или с раждането на дете.

През този месец ви предстои среща с интересна личност , която ще ви зареди с положителни емоции, ще провокира нови планове за бъдещето ви.

През февруари ще преживеете конфликт с мъж, който ще има противоположно на вас мнение по важни за работата ви дела. Бъдете внимателни с налагане единствено на вашето мнение или с опити за манипулиране.

На преден план през този месец ще излезе образованието или работата на човек от семейството ви, където ще възникне необходимост от вземането на важно решение. 
Появата на нови клиенти или колеги на работното ви място, ще ви срещне с интересни, колоритни личности.

 

Месечен Хороскоп за Февруари зодия Риби  

Ако сте родени под знака Риби, през февруари ще може да очаквате успех и ново развитие на делата си в работата или в бизнеса. 

Това особено важи за тези от вас, които произвеждат стоки или услуги.  

Вие може да получите предложение, което да е свързано с разширение на дейността ви, с допълнителен или постоянен ангажимент, с нови клиенти и др. 

За мнозина февруари вещае предложение за нова или допълнителна работа. Пре зтози месец може да използвате енергията си за търсене на нова работа, ако имате подобен интерес. 

През този месец ще получите неприятна новина или ще преживеете неприятно събитие свързано с човек от семейството ви. 

Внимателно следете новините, които ще получите от роднини, които през този месец ще бъдат в чужбина или въобще пребивават там от много време. 

През февруари ще успеете да се опазите от злонамерените действия на човек, който ще се опита да ви отнеме нещо. Конфликта помежду ви е много вероятен, но избягвайте усложнения.

През този месец ще се зарадвате на благоприятното развитие на здравословен проблем на близък човек. 

През февруари с търпение и дипломатичност ще приключите една неприятна за вас ситуация на работното си място или в обществените си ангажименти.

Ще преживеете интересно, важно или силно емоционално събитие свързано с мъж, който живее в друг дом, на някакво разстояние от вас. Възможно е пътуване свързано със среща, събиране и др.
Февруари ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни или романтични причини. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft