Месечен хороскоп за февруари-Голям късмет ще имат 4 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Месечен хороскоп за февруари-Голям късмет ще имат 4 зодии
24548
Месечен хороскоп за февруари-Голям късмет ще имат 4 зодии

Овен

През февруари, представителите на зодия Овен, трябва да се съсредоточат върху домашните и семейни задължения. Усмирете желанието си да заработвате повече пари, в противен случай ще загубите това, което наистина ви е скъпо.

През този месец, във вашият живот ще влязат нови хора, които ще ви помогнат да се справите с финансовите затруднения и избегнете проблемите.

Необходимо е равномерно да разпределяте силите си. За да може да осъществите всичките си планове, трябва да действате методично и упорито. Не избързвайте напред!
През този период има голям шанс, да се възползвате от патронажа на влиятелни приятели. Ако не го пропуснете, в живота ви ще се появят изкусителни перспективи.

Любов и семейство

Февруари ще бъде за представителите на зодия Овен, един истински романтичен и чувствен месец. Необвързаните, е малко вероятно да се оплакват от липсата на внимание от страна на противоположния пол. Очаквайте, общуване, комплименти, срещи и истински коктейл от емоции. Има възможност да срещнете истинската любов и в бъдеще да сключите брак. Не е изключено начало на роман, с човек, когото сте считали за добър приятел.

Обвързаните, ще изживеят цяла гама от разнообразни чувства към партньора. Трогателна нежност, неограничено възхищение, загадъчна ревност, горяща страст! Семейните, ще усетят приток на чувства, характерни за медения месец. Но докато на вас, това ще ви доставя удоволствие, вашият партньор, ще бъде зашеметен от поведението ви и в някакъв момент, търпението му, може да свърши. Затова, спазвайте някакви граници. В Новолунието, което ще бъде на 5 февруари, останете вкъщи със семейството си, в противен случай рискувате да попаднете в конфликтна ситуация.

Кариера и финанси

Във финансовата област, не се очакват пропуски. Приходите, ще влизат в джоба ви постоянно и няма да имате непредвидени разходи. Някои от вас, дори ще могат да подобрят финансовото си положение с помощта на нови успешни проекти. През първата половина на месеца, е възможна голяма печалба, но не харчете парите веднага. Добре е, да инвестирате тези средства в личен бизнес. Тези, които наскоро са започнали собствен бизнес, ще имат възможност да сключат изгодни договори. Някой от приятелите, ще ви помогне в началото.

Тези, които имат постоянна работа, могат да очакват изгодно предложение за повишение, което не трябва да отхвърляте. Не се страхувайте от бизнес пътувания или сложни задачи, защото те ще ви донесат допълнителна печалба. Най-добросъвестните от вас, ги очаква бонус в края на месеца. И не забравяйте, че шефовете наблюдават не само вашата ефективност, но също така следят и за вашия емоционален фон.

Здраве

През февруари, са възможни здравословни проблеми. Има вероятност за инфекциозни заболявания, които ще изискват превантивни и предпазни мерки. Обличайте се топло, мийте си по-често ръцете и избягвайте контакт с болни хора. Ако се разболеете, не отлагайте посещението при лекар и не се самолекувайте, в противен случай ще влачите болестта дълго време. Жените трябва да обърнат внимание на репродуктивните органи. Има висок риск за възпаления и инфекции.

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft