Месно руло по сицилиански
    
    
     
                
            
                 5 Август 2013
            
            
            19149
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	750 г телешка кайма
	250 г свинска кайма
	1 чаена чаша гъби от консерва
	100 г пушен бекон, нарязан на кубчета
	1 глава лук, нарязан и задушен в малко масло
	2 яйца
	сол
	черен пипер
	галета
	белтъкът на 1 яйце
Каймата се омесва с гъбите, лука, бекона и яйцата и се овкусява със сол и пипер. Оставя се да престои 8-12 часа в хладилника. От каймата се оформя дълго руло (подобно на франзела), овалва се в галета, разбития белтък и пак в галета. Пече се в намазана с малко масло или олио тава.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








