Миглена Ангелова се появи на екран

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Миглена Ангелова се появи на екран
1965
Миглена Ангелова се появи на екран

Покрай Миглена Ангелова никога не е скучно, защото тя буквално не се спира, дори и в период на коронавирус криза. Тв водещата поднесе поредната си изненада с тв привкус тази сутрин.

Мадам "Искрено и лично", както често я наричат, ще коментира актуални теми от деня цяла седмица в компанията на спортния журналист Иван Боянов, Деси Стоянова и Александър Кадиев в "Преди обед". Директният тон и точните думи, с които Миглена Ангелова обикновено назовава наболели въпроси от родната действителност, вече й гарантират зрителското внимание.

Първата тема, която тя избра да коментира са социалните мрежи и влиянието им.

"Седят едни хора в социалните мрежи и се жалват за това как хората си губят времето, как са скочили самоубийствата по света и т.н. Това, което винаги се случва, е, че се търси крайния виновен, който винаги спасява хората от мислене. Преди социалните мрежи за това бяха обвинявани телевизията, книгите...

Винаги трябва да има някой виновен за това, че не се грижиш достатъчно добре за детето си и за себе си. Смисълът на бизнеса е този - да зариби потребителите си. Съвременността трябва да развива критичното мислене и креативността на хората, независимо какви са технологиите", заяви Ангелова.

Припомняме, че месец преди началото на извънредното положение в страната Миглена Ангелова приведе в ход поредното си професионално предизвикателство. Тв водещата, която преди четири години спечели 10-тото юбилейно издание на "ВИП Брадър" и стана любимата звезда на България, възроди емблематичонто си предаване "Искрено и лично", само че в доста по-динамичен вариант - в собствен канал в You Tube.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft