Милионер ли! Нищо подобно Ето къде живее Ергенът Алек и с какви доходи разполага!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Милионер ли! Нищо подобно Ето къде живее Ергенът Алек и с какви доходи разполага!
174555
Снимков материал: pixabay.com
Милионер ли! Нищо подобно Ето къде живее Ергенът Алек и с какви доходи разполага!

Алек Младенов е на 28 години и е милионер. Супер богаташ, на когото му липсва само едно нещо - истинската любов и жената, с която да сподели своята приказка...

Дрън-дрън!

Да, тези глупости се разнасяха обилно още преди старта на формата този сезон като бяха лично диктувани от екипа на предаването. Продуценти и сценаристи се опитаха да измислят образ, досущ като на богатите мачовци от латино сериалите, търсещи своята Росалинда, Касандра, Есмералда и коя ли още не...

И определено успяха да грабнат вниманието, карайки десетки златотърсачки, обикновени мацки или откровени кокошки да драпат за участие в предаването. Ясно е кои от тях влязоха в имението в Гърция, както е ясно и че много от тях са там не за любов и заради Алек Младенов, а за реклама и личен пиар - барем ги забележи някой.

Колкото до Младенов - не, той не е милионер и това е факт. Алек не е беден, по-скоро семейството му не е бедно, но и определено не живеят като царчета в лукс. Самият той обитава мансардно жилище в столицата - демек на тавана. Било обзаведено уютно и се чувствал чудесно в него, но палат няма - за ужас на онези, които го смятат за тлъст богаташ.

Алек иска наистина сериозна връзка и жена, с която да се обичат. А хубавото е, че не си пада по краткотрайните и безсмислени авантюри.

Източник: Crimesbg.com

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft