Мръсни дрехи и недоволно лице: Красивата дъщеря на Джоли и Пит изненада с неугледен вид (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мръсни дрехи и недоволно лице: Красивата дъщеря на Джоли и Пит изненада с неугледен вид (СНИМКИ)
118650
Мръсни дрехи и недоволно лице: Красивата дъщеря на Джоли и Пит изненада с неугледен вид (СНИМКИ)

Обикновено наследниците на Анджелина Джоли са забелязвани на разходка в компанията на известната майка. Обикновено я придружават на пазар или на разходка.

Шайло Джоли-Пит
Шайло Джоли-Пит

Снимка
Legion Media

Нищо чудно, знаейки методите за отглеждане на холивудска дива. Медиите многократно писаха, че децата на Анджелина нямат приятели, а са близки само помежду си и най-вече – с майка си. Самата Джоли също "се изпусна" по въпроса: "достатъчна им е компанията един на друг".

Но най-известната и скандална дъщеря на Джоли и Пит , Шайло , явно е решила да разбие тази система. Тя – може би единствената от всички деца на звездната двойка – наскоро бе заснета да се разхожда сама. Още повече, че самата Шайло караше кола - луксозно черно Ауди. Припомнете си, че родната дъщеря на Анджелина и Брад вече е на 16 години.

Но появата на Шайло, когато тя излезе от колата и се разходи малко, разочарова потребителите на интернет. За разлика от други красиви "звездни" дъщери като Сури Круз или Лили-Роуз Деп, Шайло изглеждаше доста небрежно. Мръсен широк анцуг с метната качулка на главата, червени маратонки и недоволно лице.

Шайло Джоли Пит анцуг

Шайло Пит визия
Шайло Джоли-Пит

Снимки
Legion Media

Преди да я съдите, обаче, спомнете си че в семейството сега не е най-лесният период за децата. Джоли отново съди Пит, обвинявайки го в домашно насилие.

Друг е въпросът дали наистина се е случило, защото в историята на Анджелина има много несъответствия. Но във всеки случай скандалите на родителите са неприятни дори за порасналите деца. Особено за Шайло - именно тя от всички деца на двойката е най-близка с баща си.

Шайло на Анджелина и Брад

„Шайло и Брад са сродни души, те просто се обожават“, казвали са неведнъж запознати. Между другото, момичето дори искаше по едно време да се премести да живее с баща си и да се изнесе от дома на Джоли.

Припомняме, че преди около година проблемната наследница на звездите внезапно се превърна от момченце в истинска млада дама. И трябва да кажем, изключително красива и стилна. Тогава Шайло за първи път облече вечерна рокля и предизвика истински бум.

Но, очевидно, момичето не се старае в ежедневието си да изглежда блестящо. Може би взима пример от майка си, която блести на червения килим, но страда от пълна липса на вкус по отношение на ежедневното облекло.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft