Мъж закла цялото си семейство, за да прикрие тайния си живот

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Мъж закла цялото си семейство, за да прикрие тайния си живот
12379
Източник: blitz.bg
Мъж закла цялото си семейство, за да прикрие тайния си живот

Жител на канадския град Маркъм уби цялото си семейство, за да скрие двойствения си живот от тях. За историята съобщава "Сън“, цитиран от БГНЕС.

Родителите на 23-годишния Менхаз Заман се преместили в Канада от Бангладеш и били много горди с него. Те били сигурни, че синът им учи за инженер в престижен университет и че има светло бъдеще. В действителност той не е учил никъде, а вместо това е играел на компютърни игри по цял ден. 

Младежът не е могъл да влезе в университет, а е бил приет в местен колеж, но по-късно е изключен, тъй като не могъл да се справи с учението. Менхаз не казал на семейството си за това, а в продължение на няколко години всеки ден напускал дома си с лаптоп и се връщал късно през нощта.

В деня преди дипломирането Менхаз решил да се отърве от роднините си, за да не узнаят нищо. Около 3:00 часа следобед, когато баща му и по-малката му сестра не били у дома, младежът убил почиващата си майка.

След около час той се разправил и с баба си. Вечерта той убил сестра си, която се върнала от работа, а след полунощ и баща си. След това младежът се свързал с приятелите си в интернет и казал, че току-що е убил цялото си семейство. Отначало те не повярвали, но той им изпратил селфи с телата и кървав нож.

Партньорите му в онлайн игрите съобщили за това на канадските власти, макар да знаели само псевдонима на престъпника. Полицията разбрала местоположението на младежа до сутринта на следващия ден и пристигнала в дома му. По това време Менхаз бил там, заедно с труповете на неговите роднини. За четири убийства канадецът получил доживотна присъда без право на помилване през първите 40 години. В съда Менхаз поискал прошка от всички, които познавали семейството му.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft