Мързелива баница
    
    
    
                
            
                 3 Март 2015
            
            
            18805
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Първо включваме фурната на 200 градуса. Докато тя се загрява, приготвяме баницата.
1. Всички съставки за плънката смесваме в голяма купа. В плънката добавяме и три слоя кори, които сме накъсали на ситни парчета. 
2. В намазнена тава с диаметър 30 см подреждаме всички кори една върху друга, като част от тях остават извън тавата, а помежду им поръсваме със смес от олиото и газираната вода. 
4. Когато се изчерпат корите, заливаме с плънката, а частта от корите, която виси извън тавата, сгъваме навътре и оформяме подобно на бюрек. 
5. Поставяме баницата да се пече в предварително загрятата фурна около 25 минути или докато хубаво се зачерви. Когато я извадим, намазваме с малко масло.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








