Мъфини с цяла вишна
    
    
    
                
            
                21 Май 2012
            
            
            16405
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Загрейте фурната до 175 градуса. Поставете във всяка форма за мъфини по една хартиена. Пресятото брашно смесете с бакпулвера. Разбийте до образуване на крем яйцето, маслото и двата вида захар. Прибавете кората и лимоновия сок. Накрая към сместа прибавете брашното с бакпулвера.
	Напълнете формичките до 2/3 от обема им, отгоре забодете по една измита череша (вишна) и печете 25 минути.
	Извадете мъфините от фурната, оставете да се охладят 5 минути във формите и ги поставете върху решетка. По желание поръсете с пудра захар преди поднасяне.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








