Навит омлет с шунка и сирене
    
    
     
                
            
                18 Февруари 2013
            
            
            8088
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загрейте фурната до 180° С. Постелете тавичка с размери 38х25 см. с фолио и го намажете с олио. Разбийте заедно брашното, млякото, маслото и яйцата докато се получи гладка смес. Изсипете сместа в приготвената тавичка. Поръсете с шунката (бекона) и нарязаните на парченца почистени чушки. Печете 15-18 мин. Извадете от фурната и веднага поръсете с настърганото сирене. Като започнете от тесния край на тавичката и като повдигате с фолиото, навийте омлета на руло. Увийте рулото във фолиото и го върнете в горещата фурна за няколко мин. Нарежете рулото на 3-4 см. филии и сервирайте.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








