3 Септември 2012
                
                27207
            
                                                                        Сандвичи и хамбургери ast food
                                                                                                
                            Наденици, кренвирши и някои видове колбаси
                                                                                                Сосове, кетчуп и майонеза
                                                                                                Алкохол
                                                                                                Шоколад и близалки
                                                                                                Чипс и пуканки
                                                                                                Газирани напитки
                                                                                                Сол
                                                            
                Наденици, кренвирши и някои видове колбаси
Това са най-вредните продукти от щандовете за месо. Основният им недостатък е високото съдържание на мазнини. Представете си, че в чинията пред вас вместо добре оформения колбас, стои парче свинска кожа и сланина. Ето това е по-голяма част от състава и на колбаса, но добре прикрито. Не ги усещаме на вкус, защото производителите ги замаскират добре с различни химикали. Въздържайте се от мазните и тежките меса, изберете бялото месо.
Здравословно хранене
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







