Нежен мус с кафе и шоколад
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            9252
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загрейте шоколада в малка тенджера на водна баня.
Бавно добавете и кафето след разтопяването на шоколада.
Предварително трябва да сте разбили жълтъците, които трябва да прибавите към шоколада и кафето - бавно, с непрекъснато разбъркване в посока на часовниковата стрелка.
В отделна купа се смесват сметаната и захарта и се разбиват на сняг.
Към тази смес постепенно се прибавя и разтопеният шоколад.
Разпределете шоколадовия мус в десертни чаши.
Украсете по желание и оставете да стегне за 2 часа в хладилник.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








