Никога не се влюбвайте в Рак. За нищо на света!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Никога не се влюбвайте в Рак. За нищо на света!
4325
Никога не се влюбвайте в Рак. За нищо на света!

Защо астролозите препоръчват да не се влюбвате в Рак?

Всеки човек се ражда под определен знак от зодиака. В тази връзка имаме различни характерни черти и особености на възприемането на текущите събития. Ние дори обичаме различно и в отношенията се държим съвсем различно! Искам да ви разкажа за един от знаците на зодиака.

Става впрос за Рак - Най-добрия, чист и уязвим представител на зодиакалното съзвездие. Защо астролозите препоръчват да не се влюбвате в Рак?

Не се влюбвайте в Рак, защото той има най-чистото и добро сърце. Той влиза във връзка без скрити мотиви, без да ви пита за нищо. Той просто ще ви даде всичко, което има, ако докажете, че си струва. Той прави всичко възможно, за да улесни живота на близките си хора, включително и на вас.

Не се влюбвайте в Рак, защото той защитава душата си. Трябва да се опитате да се доближите до него. Той ще те отблъсне с надеждата, че ще се опитате да го пробиете отново. Неговата любов и доверие е трудно да се спечелят, но най-добрите неща в живота не са лесни за получаване.

Не се влюбвайте в Рак, защото ще си спомни всичко, което му кажете. Той е чудесен слушател и го е грижа какво казвате. Той си спомня неща и събития, които отдавна сте забравили.

Не се влюбвайте в Рак, защото той е твърде грижовен. Той е притеснен за това как се чувствате и ще се страхува  да нарани  чувствата ви. Той иска да бъдете щастливи. Той обаче има и един основен недостатък - за него е важно това, което хората мислят за него.  

Не се влюбвайте в Рак, защото той е много чувствителен и емоционален. Той ще ви научи да разглеждате ситуации от различни ъгли, да бъдете по-внимателни и да гледате отблизо хората. Ще откриете, че го е грижа не само за себе си, но и за всички останали, както и за влиянието на неговите действия и думи върху тях.

Не се влюбвайте в Рак, защото той вярва в себе си. Той не вярва много в хората, става срамежлив. Той не обича тълпите, но ако някой ги отведе настрана и говори с него един по един, той светва и се чувства комфортно.

Не се влюбвайте в Рак, защото той следва сърцето си. Дори ако това е ирационален или нелогичен избор, той ще направи това, което чувства. Той е упорит, когато става дума за неговите желания.

Не се влюбвайте в Рак, защото той е спокоен, сладък и много лесен за разговор. Когато го срещнете, ще почувствате, че го познавате цял живот.

Не се влюбвайте в Рак, защото ще го обичате завинаги. Можете да го отблъснете и да кажете, че не искате връзка, но един ден ще се събудите и ще осъзнаете, че го обичате повече от живота.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft