Няма да има по-голям късметлия от тази зодия през юни! Влад Рос ексклузивно посочи големите губещи и победители на месеца:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Няма да има по-голям късметлия от тази зодия през юни! Влад Рос ексклузивно посочи големите губещи и победители на месеца:
7166
Няма да има по-голям късметлия от тази зодия през юни! Влад Рос ексклузивно посочи големите губещи и победители на месеца:

Астрологичната прогноза за юни 2024 г. обещава катастрофален месец за две зодии и късмет и щастие за четири.

Хороскопът за юни 2024 година определено ще зарадва няколко зодии, тъй като им обещава скок в кариерата, семейно щастие и финансов успех.

Кои от знаците могат да разчитат на вълна от късмет през първия месец на лятото ще разкаже прогнозата на астролога  Влад Рос .

Губещите на юни 2024 г.:

Овен

През юни 2024 г. Марс все още ще се движи през Овен, но ще направи напрегнат аспект към Плутон, така че месецът ще бъде критичен и катастрофален за представителите на тази зодия. През юни Овните трябва да се погрижат за себе си, защото са възможни пътни инциденти и катастрофи, особено в средата на месеца.

Първата половина на юни определено не е най-доброто време за Овните, тъй като Марс ще бъде в твърд квадрат с Плутон. По това време очевидните успехи на Овен ще привлекат завистливи хора, особено Скорпиони. Интриги и клевети могат да направят Овните много уязвими. През този период много енергия ще бъде „изхарчена в пясъка“, за да разберете кой е прав и кой крив. Овенът трябва да избере правилната линия на поведение, да запази спокойствие и да не се поддава на провокации.

Втората половина на юни ще даде на Овните интересни срещи, така че не всичко е загубено и не всичко е толкова лошо, колкото ще изглежда в началото на месеца. Трябва да запазите свежа гледна точка и да сте креативни – това ще привлече приятели и късмет към Овена и всичко ще се нареди лесно до края на месеца, особено когато Марс е в добър аспект към Венера. Това е отличен период за тези представители на знака, които се занимават с умствен труд, писане на произведения, създаване на документи, особено след 25 юни.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Овен: 2, 9, 11, 16, 25, 29.
 • Неблагоприятни дни от юни 2024 г. за Овен: 7, 10, 14, 20, 23, 27.

КАРИЕРА. Първият месец от лятото ще завърти главата на Овните в кариерното поприще. Ще има само вихър от нови планове, прекрасни перспективи, но ще трябва да проявите сдържаност и да не се поддавате на провокации през първата половина на юни.

ПАРИ. 7-14 юни няма да е най-добрият период за Овните за големи покупки и финансови транзакции, просто ще бъде катастрофа. В този момент съществува риск от фалит. Хазартът и казината са противопоказни. Инвестициите ще са неуспешни, например, ако Овенът си купи недвижим имот, наистина ще съжалява, ако си купи кола, ще катастрофира.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Първата десетдневка на юни 2024 г. ще донесе проблеми в отношенията на Овните. Обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ще усетите известна прохлада в отношенията. Ако Овенът получи обрат, той трябва да анализира къде е сгрешил. Има опасност да се скарате с някого, особено през първата десетдневка на месеца.

Втората и третата десетдневка на юни ще бъдат благоприятни за Овните за изграждане на нови отношения и за подреждане на стари. Затова можете спокойно да отидете на театър, на изложба или да гледате нов филм с човека, който харесвате, особено в края на месеца.

ЗДРАВЕ. През първата половина на юни 2024 г. Овните трябва да обърнат специално внимание на кожата, тъй като са много вероятни различни раздразнения и алергии. По това време е благоприятно да започнете курс на лечение, както и да проведете процедури за прочистване на черния дроб. Ако Овенът има слаби бронхи, тогава курорт с подходящ климат ще бъде истинска панацея за него. Това също ще бъде добър месец за отказване от вредните навици. Успехът на събитията ще зависи не само от желанията на Овена, но и от силата на волята.

Телец

Юни 2024 г. ще бъде труден за Телците. Този месец не очаквайте подаръци от съдбата и късмет. Изглежда, че Телците са изчерпали лимита си на късмет през последните месеци, така че през юни са възможни много трудни ситуации. Този месец ще бъде особено труден в емоционално отношение. Телецът ще има склонност да прави планини от къртичините. Той ще се чувства уморен и изтощен. Ето защо ще бъде полезно да организирате селски уикенди, пикници, разходки сред природата.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Телец: 5, 7, 9, 14, 18.
 • Неблагоприятни дни от юни 2024 г. за Телец: 2, 15, 16, 22, 29.

КАРИЕРА. Телците през юни 2024 г. ще трябва да положат много усилия, за да защитят интересите си. Възможни са конфликти с началниците, но колегите ще застанат на страната на Телеца. В средата на юни Телците могат да разчитат на уважение и почит на работното си място.

ПАРИ. Финансовото положение на Телеца ще се стабилизира едва до края на юни. Благоприятен аспект от Венера (планетата-управител на този зодиакален знак) към Марс все пак ще даде възможност за реализиране на финансовите амбиции на Телците.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Въпреки най-добрите стремежи и мотиви, семейният живот на Телците през юни 2024 г. може да се превърне в бойна арена. Има голяма вероятност от конфликти и кавги. Често близките ще се опитват да натоварят Телеца с проблемите си. Но през втората половина на юни Телците ще преживеят много открития и прекрасни запознанства в любовен план. По това време Телецът ще реши дали да остане с настоящата си половинка или да си намери нова.

ЗДРАВЕ. През юни Телецът трябва да изключи всички манипулации, свързани с ендокринната система, по-добре е да не извършва никакви операции. Ако Телецът реши да пости или да се подложи на диета през юни, излишните килограми ще се върнат много скоро, а чувството на неудовлетвореност и раздразнение ще продължава постоянно. Следователно отслабването през юни няма да бъде много успешно. През юни лечението на пикочно-половата система ще бъде успешно. Този месец може да има проблеми с червата, така че трябва да дадете предпочитание на леки храни, които са лесно смилаеми. По-добре е да избягвате или да сведете до минимум консумацията на алкохол, мазни храни и свинско месо.

Скорпион

Юни за Скорпиона ще бъде под знака на "минус". Въпреки напрежението в началото на юни, Скорпионът трябва да се опита да запази оптимизма и доброто си настроение. На 25-20 юни ще има повече или по-малко благоприятна ситуация, но преди това всичко ще бъде трудно. През този период е по-добре да се въздържате от рискови предложения, особено в бизнеса, дори и да идват от близки приятели. Човек трябва да се задоволява с възможностите, които сами идват на Скорпиона. Трябва да завършите започнатите неща и да не започвате нови. Също така не трябва да влияете насилствено на хода на събитията, тъй като ефективността и активността могат да бъдат наказани.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Скорпион: 4, 5, 13, 17, 26, 27.
 • Неблагоприятни дни на юни 2024 г. за Скорпион: 1, 9, 15, 19, 23, 29.

КАРИЕРА И ПАРИ. През юни Скорпионът трябва своевременно да подреди нещата в бизнес комуникацията, в противен случай ще дойдат данъчните. Важно е да извършите всички изчисления и данъчни удръжки своевременно. Бизнес партньорите през юни ще накарат Скорпиона да се тревожи и може да ви измами за пари.

Новите и оригинални идеи на Скорпиона ще му позволят да постигне професионални успехи в самия край на месеца. Има шанс да използвате успешно своите творчески способности, красноречие и умение да убеждавате, но това ще се появи след 25-ти.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. През юни 2024 г. семейството ще изисква внимание и подкрепа от Скорпион. През втората десетдневка на месеца се очаква нарастване на напрежението. В любовните отношения Скорпионът трябва да се въздържа от необмислени действия. Изневярата е строго противопоказана, в противен случай разводът няма да бъде избегнат.

ЗДРАВЕ. Проблеми в личния живот могат да причинят неврози и хипохондрия на Скорпиона през юни. Ако се появят странни симптоми, не се паникьосвайте. Възможни са въображаеми неразположения. Трябва да се опитате да не сте нервни, тъй като това може да доведе до обостряне на заболявания. Съществува риск от среща с пикочно-полови заболявания.

Риби

Юни 2024 ще бъде много труден месец за Рибите. Периодът ще е напрегнат, особено в емоционален план. Всяка небрежно хвърлена дума може да предизвика кавга или конфликт, така че трябва да се опитате да контролирате думите и мислите си, така че връзката да не се влоши. През юни Рибите като цяло трябва да избягват всякакви дълги пътувания, тъй като са възможни пътни инциденти и аварии. Може би Рибите ще трябва да тръгнат срещу себе си и да пожертват интересите си по някакъв начин. Последната седмица на юни ще бъде трудна за Рибите в здравословно отношение, а също така има голям риск от инциденти.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Риби: 1, 5, 9, 13, 17, 22.
 • Неблагоприятни дни от юни 2024 г. за Риби: 3, 6, 11, 16, 19, 25, 26, 30.

КАРИЕРА И ПАРИ. През юни Рибите са осигурени с издръжка, достатъчна за спокоен живот. Но Рибите няма да видят небесни висини. За Рибите е по-добре да отложат решаването на кариерни проблеми през юни. Но ако получите жизнеспособна оферта, трябва да вземете решение незабавно, като претеглите всички плюсове и минуси.

В края на юни Рибите не бива да бързат по финансовите въпроси. Трябва да доведете нещата докрай, особено старите. И тогава финансовите дела ще бъдат стабилни.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. През юни за Рибите е важно да избягват конфликтни ситуации, да пестят нерви и емоции. Сдържаността ще бъде от полза за Рибите във всеки един смисъл, особено в отношенията със съпруга (или съпругата). През юни Рибите може да се окажат пленници на домакинската работа: ще има много домакинска работа и роднини може да пристигнат неочаквано.

Новите преживявания в отношенията едва ли ще са от полза за Рибите през юни. Важно е да разплетете плетеницата от противоречия с настоящия партньор, особено в края на месеца. Основното нещо е да не обърквате нещата и да не вземате прибързани решения в личния си живот. По-добре е да не вземате решения за развод, раздяла или сватба през юни.

ЗДРАВЕ. През втората половина на юни вниманието на Рибите може да бъде привлечено от заболявания на гърлото и щитовидната жлеза. Рибите ще бъдат склонни към мрачност, драматизиране на ситуации и преувеличаване на сложността. Роднините ще окажат необходимата подкрепа. Опасен период за приемане на алкохол или наркотици - има риск да не излезете от този цикъл. През юни Рибите трябва да добавят ярки впечатления, вкусна и здравословна храна към живота си - и тялото бързо ще се възстанови.

Юни 2024 г. ще бъде неутрален за следните знаци:

Везни

През юни 2024 г. Везните трябва да използват творческото си настроение за сериозни начинания. Месецът ще бъде среден. Обстоятелствата ще допринесат за насърчаване на лични инициативи. Везните ще могат успешно да опитат силите си в избрания от тях бизнес. Важно е да избягвате раздразнителността и необмислените действия. Също така не трябва да ходите на дълги пътувания.

През втората половина на юни Везните могат да разчитат на помощта на роднини и близки приятели. В края на месеца важни новини могат да променят плановете на представителите на този знак, така че трябва да проверите достоверността на информацията.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Везни: 2, 3, 11, 15, 16, 24, 29.
 • Неблагоприятни дни през юни 2024 г. за Везни: 7, 13, 17, 23, 26.

КАРИЕРА И ПАРИ. През юни 2024 г. Везните ще имат добри перспективи за растеж. Възможно е неочаквано покровителство и дори някой случаен познат на улицата може да помогне. След 10 юни ситуацията в работата ще е в полза на Везните, които ще успеят да пленят колектива и да заслужат благоразположението на ръководството. Отговорността и старанието на Везните ще се изразят в конкретни цифри на материалните стимули. Следователно през юни можете да разчитате на бонус.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. През юни 2024 г. много фактори ще могат да нарушат семейния баланс на Везните. Това ще бъдат ехо от работни конфликти, интензивен ритъм на работа и нерешени ежедневни проблеми. Но всички тези трудности могат да бъдат преодолени. Някои Везни ще станат по-чувствителни и ще разкрият пред партньора си цялата си топлина, привързаност и любов, което ще бъде много важно за него. Трябва да сте честни в изявленията си. Трябва да сте особено внимателни към близките си през първата половина на юни, в противен случай може да се разрази буря.

ЗДРАВЕ. Везните трябва да ограничат социалните контакти през юни, в противен случай има опасност да пипнат някакъв вирус, например грип. Ако Везните имат хронични чревни заболявания, трябва да обърнете внимание на диетата и да не претоварвате тялото с мазнини, а също така да разнообразите диетата със зеленчуци и плодове.

Стрелец

През юни 2024 г. за Стрелците няма да е нито студено, нито горещо. Този месец може да донесе на Стрелеца нови запознанства. Самият той ще има добро разбиране на хората и дори ще манипулира другите. През юни Стрелецът може да отвори училища и да проведе майсторски класове, тоест да обучава някого. Той ще може бързо да оцени какво се случва и веднага да оцени ситуацията. През юни Стрелците ще изпитат блестящи партньорства и бърз ум. Той ще реагира на ситуацията светкавично.

Стрелците трябва да бъдат изключително внимателни към семейните проблеми през първия месец на лятото. Това ще е слабото място на Стрелците през юни.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Стрелец: 10, 13, 17, 20, 24.
 • Неблагоприятни дни на юни 2024 г. за Стрелец: 5, 8, 15, 16, 26, 29.

КАРИЕРА. В началото на юни Стрелецът ще има много възможности да получи нова необходима информация. Трябва да изучавате езици, документация и т.н. Трябва обаче да се пазите от измама - случайна или умишлена. Може да се появят недоброжелатели.

След 10 юни може би приятелите ще осигурят защита на Стрелец и ще помогнат за установяването на необходимите връзки. Втората половина на месеца ще бъде много по-благоприятна от началото му.

ПАРИ. През юни 2024 г. Стрелецът ще може да подобри финансовите си дела, като се занимава с търговия или парични транзакции. Особено ако отиде някъде в чужбина или в друг град. Емиграцията е абсолютно благоприятна за Стрелците. Можете спокойно да отидете на командировки, тъй като всякакви бизнес преговори ще бъдат успешни във финансово отношение. Стрелецът ще оцени правилно ситуацията и ще успее да постигне по-благоприятни условия за своята компания или фирма.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Първата половина на юни 2024 г. ще бъде повече или по-малко успешен период за Стрелците по отношение на личния живот. По това време може да започнат нови романтични запознанства или вятърът на промяната може да духа в стари връзки.

На 10-20 юни Стрелците ще имат отлична възможност да поправят грешките от миналото. Важно е да не пропускате този момент, защото по това време ще бъде възможно да върнете любимия човек.

Краят на първата десетдневка на юни е опасно време за семейните отношения, за тези хора, които живеят под един покрив. Възможно е да има кавги и конфликти със съпрузи (или съпруги). Това е и неблагоприятно време за важни покупки за дома, като например мебели.

ЗДРАВЕ. През юни Стрелецът трябва да се опита да бъде по-малко подозрителен, тъй като ще бъде склонен да надценява сериозността на своите заболявания и да страда от хипохондрия. Трябва да се грижите и за бъбреците си и да не прекалявате с течностите, особено алкохолните. В края на юни Стрелците трябва да умерят жарта си и да не се претоварват физически, за да запазят сили и енергия.

Козирог

За Козирозите юни 2024 няма да е особено успешен месец, но няма да е и лош. През юни на Козирога ще бъде възложена ролята на миротворец: той ще може да потушава конфликти и да разрешава противоречия. Най-вероятно той ще успее блестящо в работата. По време на битки Козирогът може да научи нещо ново за обкръжението си, но това също може да бъде тревожно. Като цяло, каквото и да се случи, самочувствието и позитивната нагласа няма да напуснат Козирога този месец.

През последната десетдневка на юни отношенията на Козирог с околните могат да се обтегнат, особено ако е имало прецедент за това. Козирогът трябва да разбере, че не само неговото мнение е истината от последна инстанция. Трябва да покажете дипломация (което е необичайно за Козирога), защото в този случай ще бъде възможно да поддържате балансирана нервна система.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Козирог: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 17, 18, 20.
 • Неблагоприятни дни от юни 2024 г. за Козирог: 6, 7, 12, 16, 19, 25, 27.

КАРИЕРА. През юни Козирогът може да не разчита на значими събития в професионалната сфера. Този месец е най-добре да се разглежда като подготвителен етап за нещо. През този период Козирогът ще бъде зает с познати ежедневни дейности.

ПАРИ. Във финансов план юни 2024 г. не вещае нищо добро за Козирога, но той може да разчита на стабилност на финансовите потоци, в този смисъл практически нищо няма да се промени. На 20-и не бива да поемате отговорност в бизнеса. Това е и неблагоприятно време за решаване на важни търговски въпроси, големи придобивания и капиталовложения.

ЗДРАВЕ. Тежките физически натоварвания през юни може да са трудни за Козирога, така че е по-добре да напуснете за известно време фитнеса. Това може да има особено разрушителен ефект върху нервната система на представителите на знака. Йога и дихателните практики ще бъдат полезни.

Водолей

Юни 2024 г. за Водолеите ще мине като на вълни: началото на месеца ще бъде невероятно напрегнато, почти катастрофално, особено емоционално, но в края на месеца кривата ще излезе и всичко ще бъде наред. Объркването на чувствата на Водолея ще бъде предизвикано предимно от събития в личния му живот. През юни емоциите ще трябва да бъдат подчинени на разума. В случай на конфликти е важно да не сте мързеливи и да подредите всичко.

Последната седмица от месеца ще бъде трудна за Водолеите в емоционално и здравословно отношение, но личният живот дотогава ще се е уредил. През този период, ако е възможно, трябва да избягвате пътуванията. Това време също е изпълнено с конфликти. Водолеите не трябва да забравят, че грубите действия могат да доведат до необратими последици. Заложените в момента сценарии ще се разиграят през следващите 19 години.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Водолей: 1, 2, 7, 11, 12, 15, 20, 29.
 • Неблагоприятни дни на юни 2024 г. за Водолей: 3, 6, 10, 17, 19, 22, 23, 26.

КАРИЕРА. В професионален план през юни 2024 г. за Водолеите е важно да не се поддават на приключения, защото безплатно сирене може да се намери само в капан за мишки.

ПАРИ. Портфейлът на Водолея не е застрашен от финансови сътресения през юни, въпреки че началото на месеца може да бъде катастрофално, особено ако залагате. През втората половина на месеца представителите на знака ще се чувстват финансово затруднени. Ако Водолей се занимава с търговски въпроси, тогава ще бъде много трудно да разрешите бизнес въпроси през юни. Бонуси от висшестоящи, дори ако Водолей ги е заслужил, както и бонусите могат да бъдат отложени за следващия месец.

Втората десетдневка на юни ще бъде добро време за Водолеите: в паричните въпроси можете да разчитате на късмет и добър улов по отношение на покупките.

Също в средата на месеца представителите на знака ще имат чудесен улов, ако отидат на риболов.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Юни 2024 г. не обещава на Водолея спокойно семейно щастие, но по правило той обича някакви действия. Ситуацията в личния ви живот ще прилича на зебра: ту черна ивица, ту бяла. Между другото, през втората половина на месеца ще има много повече бели ивици.

За семейните Водолеи на преден план ще излязат отношенията с децата. Децата определено ще зарадват Водолея с развитието и победата си в някои състезания. Юни ще бъде благоприятно време за подобряване на дома.

ЗДРАВЕ. През юни 2024 г. Водолеят няма да има нужда да се оплаква от здравето си. Чудесно време за лечение на кожата и козметични процедури, включително против стареене. Отлично време за корекция на фигурата, фитнес, спорт. Освен това ще помогне за укрепване на сърдечния мускул, което ще бъде полезно. Последната седмица на юни ще бъде наситена за Водолеите с обща физическа умора, понижен имунитет и затруднения в работата на стомашно-чревния тракт. Затова трябва да се вземат превантивни мерки.

Близнаци

Юни 2024 г. ще бъде невероятно успешен период за Близнаците, те ще бъдат основните късметлии на месеца. В този зодиакален знак влезе планетата на голямото щастие – Юпитер, същото направи и Венера. Никоя друга зодия няма да има повече късмет от Близнаците в началото на лятото.

Ако Близнаците планират да променят нещо, тогава няма нужда да се губите: пътувания, приключения, промяна на място, емиграция - всичко това ще бъде изключително благоприятно. Представителите на този знак трябва да се опитат да се отърват от илюзиите, които са хранили преди, а също така да преразгледат отношението си към определени неща и хора. Трябва да оставите всичко, което ви пречи да продължите напред, и тогава през юни ще можете да направите качествен скок.

Звездите също ще насърчат смели експерименти с външния вид, например можете радикално да промените прическата си или да си направите татуировка.

Домът на Близнаците трябва да е тих и спокоен през юни. Важно е да дарявате усмивки на любимите хора, защото никой няма да ви развесели по-добре от Близнаците.

 • Благоприятни дни на юни 2024 г. за Близнаци: 4, 6, 11, 12, 29, 30.
 • Неблагоприятни дни през юни 2024 г. за Близнаци: 2, 8, 9, 17, 18, 23.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ. В професионалната сфера през юни Близнаците не бива да се тревожат за дребни нюанси, защото финансовият успех е на път. Близнаците могат спокойно да се отдадат на състояние на еуфория в скъпи покупки.

През този месец Близнаците могат спокойно да довършат стари неща и да гледат с увереност в бъдещето. Струва си да разчитате на партньорите си, защото в добра компания Близнаците бързо ще постигнат успех.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Близнаците през юни 2024 могат спокойно да следват желанията си и да се влюбват. Венера просто настоява, че за Близнаците всичко ще бъде наред и хармонично в личния и семейния живот. Ако Близнаците все още са необвързани, тогава през юни могат да си намерят двойка. Близнаците трябва да позволят на чувствеността да се изпълни и в същото време не трябва да забравят за романтичната страна на връзката. Въпреки факта, че представителите на този знак се опитват да изчислят всички любовни чувства в мозъка си. (Има две зодии, които обичат не със сърцето, а с мозъка си – Близнаци и Дева, те са твърде пресметливи.)

ЗДРАВЕ. Здравето на Близнаците през юни ще бъде в собствените им ръце. Важно е да не пренебрегвате почивката, да промените обкръжението си, да отидете на курорти, да видите света. Почивката ще бъде много полезна. През този месец на Близнаците се препоръчва да ходят на сутрешен джогинг, да си лягат навреме и да пият алкохол само в умерени дози. Могат да възникнат проблеми със стомаха и панкреаса.

Рак

За Рака юни 2024 г. ще премине под уверения знак „плюс“. Препоръчва се на Рака да излезе от черупката си, да внесе красота и смело да излезе на публични места. Партитата, бизнес срещите и просто ходенето на кино, особено през втората половина на месеца, могат да донесат запознанства, за които Ракът е мечтал цял живот.

 • Благоприятни дни от юни 2024 г. за Рак: 1, 5, 10, 18, 23, 30.
 • Неблагоприятни дни от юни 2024 г. за Рак: 7, 9, 15, 17, 25, 26.

КАРИЕРА. През юни Ракът не бива да проявява излишна инициативност. Най-добре е да отидете на почивка, защото ако си починете, всичко ще се нареди. Също така е важно да запомните, че във всеки случай трябва да внимавате, в противен случай може да възникне фрактура.

ПАРИ. Ракът не трябва да обръща внимание на паричните проблеми през юни 2024 г. Средата на месеца обещава непланирана финансова щедрост. През юни е много важно правилно да планирате семейния бюджет, а членовете на домакинството на Рака трябва да участват в решаването на битови проблеми.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Семейните Раци през юни ще бъдат съсредоточени основно върху себе си, което може да предизвика трудности в личния живот. Затова ще трябва да търсите баланс в отношенията. Но ако в съюза на Рака има любов, това ще ви помогне да намерите хармония и щастие.

ЗДРАВЕ. Нервната система ще създава най-много проблеми на Рака през юни 2024 г. Ракът може лесно да изпадне в депресия и тревожност. Възможни са и проблеми със стомашно-чревния тракт и панкреаса. Този месец не трябва да се подлагате на диета, но е полезно да ядете повече зеленчуци и да пиете повече вода.

Лъв

Всичко ще бъде наред за Лъва през юни 2024 г. Лъвът не трябва да се разпръсква и да хаби енергия в различни посоки, ако се съмнява, че ще успее да се справи с два заека наведнъж. По-добре е да се съсредоточите върху един, но много важен въпрос и тогава късметът определено ще придружава Лео. Представителите на знака могат да разчитат на помощта на приятели и съмишленици, както и на своето творческо мислене и божествени сили.

За Лъва юни е подходящо време да започне учене, курсове за продължаващо обучение и създаване на приятелства, особено началото на месеца.

Средата на юни ще бъде времето за Лъвовете да берат плодовете на труда си. Всичко ще зависи от развитието, което има Лео.

През третото десетдневие на юни Лъвът ще трябва да се погрижи за дела, които отдавна чакат неговото решение. Ще дойде време и за изпълнение на обещанията, дадени по-рано. След като се справи с дълговете, Лъвът ще може да продължи безпрепятствено.

 • Благоприятни дни от юни 2024 г. за Лъв: 7, 8, 12, 20, 21, 24, 25.
 • Неблагоприятни дни от юни 2024 г. за Лъв: 3, 10, 14, 19, 22, 29.

КАРИЕРА. През юни 2024 г. ще започне период на стабилност и предвидимост в работата на Лъва. По това време представителите на знака трябва да бъдат реалисти, да разчитат на здравия разум и минал опит и тогава това, което са планирали, ще се сбъдне.

Първите две десетдневки на юни са чудесен период за изграждане на кариера, повишение и печелене на пари.

ПАРИ. Юни ще бъде успешен за Лъва откъм инвестиции и покупки. Съществуващият положителен климат в екипа също ще допринесе за добрите приходи на Лео.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. През първата половина на юни 2024 г. Лъвът трябва да създаде хармонични семейни отношения и да уреди ежедневието си. Благоприятно е закупуване на мебели и извършване на ремонти.

Лъвовете, които не са във връзка, ще се насладят на първия месец от лятото с вълнуващо романтично запознанство. Чувството за красота, интелигентност и артистичност ще направят Лъва неустоим. Лъвовете, дори жените, трябва да поемат инициативата през юни, защото драматичните промени в личния им живот са съвсем близо.

ЗДРАВЕ. През юни Лъвът трябва да пази гърба си от прекомерен стрес, така че няма нужда да се пренатоварвате в градината и да носите тежки товари. Благоприятно време за йога, релаксиращи процедури, масажи, акупунктура и закаляване.

Дева

През юни 2024 година Девите ще изпитат отлични условия за разширяване на границите на деловата активност и полезни запознанства. Следователно нова работа или дейност, късмет в нови контакти и връзки – всичко това очаква Девата. Девата ще почувства сигурност и вътрешна увереност в бъдещето.

През юни Девата винаги може да разчита на помощта на приятели, съмишленици и покровители. Благодарение на това тя ще може да обърне живота си в правилната посока. В същото време е важно да се намери начин за оказване на реципрочна подкрепа. За да постигнете целта, трябва да разчитате на систематичен подход и независимост. Независимостта в преценката може да предизвика известно недоволство от страна на вашите спътници, но не трябва да се приспособявате към мнението на някой друг - по-добре е да действате по свой начин. Позицията на Девата все още ще бъде по-силна и дори висшите власти ще могат да я следват като магаре след морков.

 • Благоприятни дни от юни 2024 г. за Дева: 9, 10, 13, 22, 23, 26.
 • Неблагоприятни дни през юни 2024 г. за Дева: 4, 11, 15, 21, 24.

ПАРИ. Девите трябва внимателно да обмислят всякакви оферти през юни, особено през първите десет дни на месеца - може би ще успеят да намерят изгоден начин да инвестират пари. Добро време за големи и малки покупки. Много материални проблеми могат да бъдат решени чрез покровителството и подкрепата на влиятелни познати.

КАРИЕРА. През втората половина на юни 2024 г. Девите може да изпитат леко напрежение в работния колектив, но това може да бъде разрешено. Трябва да разчитате на лична инициатива и професионални качества. Важни постижения са възможни през третото десетдневие на юни, на 20-ти. Резултатът ще зависи от информираността и ерудицията на Девата за текущите дела.

ЛИЧЕН ЖИВОТ. Щедростта и навременната грижа за семейното благополучие ще позволят на Девата да се справи с ежедневните проблеми през юни и да промени живота си към по-добро. Втората половина на месеца е време на благородни дела и приятни жертви в полза на любим човек. Девата ще е в настроение за изненади и нови преживявания. Струва си да опитате, така че партньорът в живота на Девата да не се отегчава, така че трябва да дадете подаръци и да организирате приятни изненади.

ЗДРАВЕ. През първата половина на юни 2024 г. за Девите е важно да спазват правилата за безопасност при работа с домакински уреди, както и в производството, тъй като съществува риск от нараняване или отравяне. Трябва да се грижите за ръцете и краката си. Прекомерната възбудимост и промените в настроението могат да причинят сърдечни проблеми. Трябва да се обърне внимание на организирането на правилното хранене, особено за тези, които страдат от хронични заболявания на стомашно-чревния тракт.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft