Хороскоп за месец ЮНИ 2013

вход през zajenata.bg
46989

Овен – хороскоп за юни 2013

Като цяло първата половина на месец юни ще бъде по-сложна за вас, представители на зодия Овен . И в личния си живот, и в деловата ви дейност ще се сблъсквате с повече проблеми и постоянно около вас ще има напрежение. Трябва да запазите спокойствие, да преследвате целите си и да се ръководите от принципа, че трудностите са за това, да се се преодоляват. Втората половина на месеца ще е по-спокойна и по-благоприятна. Дори може да се каже, че късметът ще ви съпътства в много начинания. Тогава ще успеете да постигнете значителни успехи в работата си, ще сключите изгодни сделки много неочаквано даже за самите вас.
Финансовото ви положение през месеца ще е стабилно, но всъщност ще се наложи да харчите събрани пари. Вината, ако това въобще е вина, ще си е в самите вас. Няма да устоите на желанието си да си позволите няколко дни луксозна почивка извън планираното. В интерес на истината - ще имате нужда от едно такова развлечение. А и към 12-13 число на месеца ще получите допълнителни приходи, така че – събирайте куфарите и тръгвайте.
Именно през втората половина на юни ще успеете да подобрите отношенията си с любимия човек, които през първата декада ще се обтегнат малко. Постарайте се да загладите недоразуменията и не ги задълбочавайте, като постоянно припомняте поводите за кавги.
В края на месеца ще имате много грижи и около децата си, но те ще ви се отплатят с успехи в обучението си. Ще бъдете един щастлив родител.
За да сте постоянно в добро здравословно състояние, се движете много през целия юни. Застоят ще ви действа потискащо. Не е добре да консумирате големи количества алкохол особено през първата половина на месеца.
Ако сте на море или друг воден басейн, през първите 10-12 дни на периода, внимавайте. Избягвайте да влизате във водата след употреба на алкохол. Също така се пазете и от простуда на дихателните пътища.

Благоприятни дни през юни - 2, 11, 16, 25, 29.
Неблагоприятни дни през юни - 7, 10, 14, 20, 23, 27. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft