Овнешка чорба по пастирски
    
    
    
                
            
                18 Август 2012
            
            
            9963
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	700 г овнешко месо (обезкостено)
	2-3 глави лук
	1-2 с.л. доматено пюре
	4-5 картофа
	2 яйца
	1 кофичка кисело мляко
	1 с.л. брашно
	3-4 скилидки чесън
	оцет
	олио
	черен пипер
	 
	 Задушете дребно нарязания лук в малко мазнина. След това добавете доматеното пюре и червения пипер, залейте ги с бульон или вода и пуснете нарязаното на парченца месо. Оставете сместа да ври на тих огън до омекването на месото. Прибавете нарязаните на кубчета картофи и посолете на вкус. Накрая застройте чорбата с разбитите с млякото яйца.
	Поднесете я овкусена с оцет и чесън и по желание - с нарязан магданоз.
По желание може да пропуснете застройката на супата и да я поднесете само с магданоз и чесън!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








