Орехово-тиквено песто
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            4259
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	50 г орехови ядки
	50 г белено тиквено семе
	1 малка глава червен лук
	1 скилидка чесън 
	3 стръка копър 
	3 стръка магданоз 
	сокът от 1 лимон 
	2 с. л. балсамов оцет
	3 с. л. зехтин  
	Орехите и тиквеното семе се слагат в блендер или в съд, подходящ за пасатор.
	Добавят се наситнените лук, чесън, копър и магданоз и се сипват лимоновият сок, балсамовият оцет и зехтинът. Всичко се пасира и сосът се поднася към рибни ястия и предястия с морски дарове.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








