26 Юни 2013
                
                87682
            
                                                                        Отвара от троскот за хемороиди
                                                                                                
                            Отвара от подъбиче за хемороиди
                                                                                                Отвара от  живовляк за  хемороиди
                                                                                                Отвара от змиерник за хемороиди
                                                                                                Отвара от пача трева за хемороиди
                                                                                                 кървящи хемороиди бяла ружа
                                                                                                Отвара от бял вятър за хемороиди
                                                                                                 Отвара от черен бъз за хемороиди
                                                                                                Отвара от жълт звездел за хемороиди
                                                                                                Отвара от воден пипер за хемороиди
                                                            
                Отвара от подъбиче за хемороиди
	Две супени лъжици  червено подъбиче  се варят на тих огън 5 минути в 500 г вода. След изстиване отварата се прецежда и с нея се правят бани.
	Лечението продължава 10 дни. Ако не се получи необходимият ефект, опитайте друга рецепта.  
Здраве
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







