Отговор на вечния въпрос: Какво кара мъжете да се влюбят в определена жена?

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Отговор на вечния въпрос: Какво кара мъжете да се влюбят в определена жена?
8905
Отговор на вечния въпрос: Какво кара мъжете да се влюбят в определена жена?

Защо мъжете се влюбват в определена жена? Добър момент, качества или просто химия? Или както жените биха попитали - Защо си влюбен в мен, а не в някой друг?

1. Усещането, че може да го направи щастлив

"Това, което обичат мъжете и жените, е едно и също - те искат връзка, атракция и страст.

Човек търси жена с усмивка. Той се свързва с нея, когато усеща, че е щастлива. Жената трябва да се грижи по-малко за това как да го направи по-щастлив, защото мъжете са най-щастливи, когато партньорът им има широка усмивка."

2. Начинът, по който се чувства до нея

"Мъжете се влюбват в жените, които ги карат да се чувстват като герои. Когато се чувстват приети, оценени и разбрани, тогава те са само с нея. "

3. Обичат жените, които са отворени за любов

"Човек се влюбва само ако види признаци, че една жена е готова за любов. Вторият ключов елемент е уважението. Мъжете харесват, когато жените осъзнават колко любов заслужават. "

4. Искрено чувство

"Отговорът не е много забавен, но човек се влюбва, когато осъзнава, че емоциите му са стигнали до критична точка. След дълго прекарано време с тази жена, ако разбере, че е милостива, привързана, предана, забавна, позитивна и харизматична, един ден ще си помисли, о, аз я обичам тази жена. Може да не знае точно защо, но сърцето и мозъкът му ще го чувстват. "

5. Тя е готова да приеме играта, наречена живот

"Намирането на човек, който се вписва в начина ви на живот, е особено важно. Може би мъжете обичат модерни и нагласени жени, но не за дълго. Готовността на една жена да приеме предизвикателствата на живота, да опитате екзотични храни, да пробва някой екстремен спорт или разходка по някои места, които не са клише ще повлияе на мъжа да се влюби. "

Дай твоята оценка:
3 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft