Отново трагедия сполетя семейството на Анахид Тачева! Сестрата на Митко Цонев в кома! Ето какво се е случило

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Отново трагедия сполетя семейството на Анахид Тачева! Сестрата на Митко Цонев в кома! Ето какво се е случило
39938
Отново трагедия сполетя семейството на Анахид Тачева! Сестрата на Митко Цонев в кома! Ето какво се е случило

Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си Димитър Цонев , а днес е сполетяна от нова жестока трагедия. Голямата й дъщеря Теодора е направила опит за самоубийство , в тежка кома е и бере душа в токсикологията в "Пирогов" .

Вестта бе потвърдена пред ПИК от роднина на семейството. Информацията бе потвърдена неофициално пред ПИК и от болницата "Пирогов".  

Теодора опитала да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол, твърди столичен седмичник. Източниците му обаче нямат информация къде, от кого и как е била открита в несвяст. През лятото Теодора си дошла в България, след като дълги години живееше в Италия. Смятала да остане само за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Неочаквано и за самата нея сестрата на покойния Митко Цонев се влюбила. Обектът на чувствата й обитавал апартамент близо до нея и тя видяла в негово лице мъжа на живота си. За да не го изпусне, Теодора решила да зареже Италия и да се установи за постоянно в България. Заминала за Рим, но за кратко - колкото да напусне работата си в посолството, да уреди някои лични дела и да освободи тамошната си квартира. После отново хванала самолета за София. В България щерката на Анахид довела и малолетния си син Дейвид . Дъщеря си Мария пък била изпратила в САЩ при баща й - чернокож US математик.  

Сега, след разигралата се с майка му трагедия, момчето спи в столичното 4-то РПУ. Ченгетата му търсят усилено приемно семейство, за да има кой да го гледа. 

Ето какво пише във Фейсбук Теодора Цонева на 11 септември: "Благородна винаги съм била, дори прекалено, за трудолюбието можете да попитате Марин Райков, сега просто си търся работа, която да ми отдава дължимото за трудолюбието, а, оттам ще дойде и успеха...А здравомислието ме доведе обратно тук, щото там вече нямаше никакви перспективи..." 

Пред ПИК нейни роднини разкриха, че тя е имала намерение да се занимава с музика в България, но нещата не й потръгнали и тя изпаднала в депресия. Нейна приятелка я завела на лекар, който й изписал лекарства. Тя обаче изпила всичките и попаднала в токсикологията на "Пирогов". 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft