Отношението към парите според зодията

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Отношението към парите според зодията
7610

Германски психолог анализира връзката ни с финикийските знаци

Какво са парите , които според мнозина от хилядолетия успешно въртят около оста си света. За Боб Дилън те са лакмус за способността ни да бъдем щастливи - с тях или въпреки тях. Един човек е преуспял, ако между ставането си сутрин и лягането си вечер прави онова, което му харесва, обичал да казва поетът с китара. Малцина обаче са изследвали връзката между парите и човешката душа. Германският лекар Рюдигер Далке посвещава голяма част от научните си изследвания в тази област, анализирайки психологическата връзка между финикийските знаци и съвременния човек.


В книгата си "Психология на парите" той дава отговор на въпроса дали времето е пари, каква сила имат те въобще, кои са паричните криви, как да разобличим собствените си предубеждения за парите, на какви закони се подчинява богатството, каква е силата на парите, кои са дванайсетте човешки архетипа спрямо отношението им към парите.

12-те човешки архетипа

Почти всеки знае кой е зодиакалният му знак и може да открие доколко същият му е повлиял в общуването му с материята. Смяната на мъжките с женски знаци си личи и от граматична гледна точка. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft