 
                
            
	700 г тесто за хляб
	250 г спагети
	500 г кайма 
	400 г кашкавал
	100 г топено сирене 
	1/2 връзка магданоз 
	масло 
	за соса:
	4-5 домата от консерва 
	1/2 ч.ч. доматен сок 
	2 с.л. доматено пюре 
	1 с.л. кетчуп 
	1 люта чушка 
	2 с.л. олио 
	1 ч.л. оцет
	2 ч.л. захар 
	черен пипер
	чубрица 
	2 скилидки чесън
400 г от тестото се разточва така, че след като се постави на дъното на тава, краищата му да излизат от външната й страна. Върху така получения блат се разстилат половината сварени спагети. С пасатор се разбиват всички продукти за соса. След това тази смес се слага в дълбок тиган и заедно с каймата се запържва леко. Върху спагетите в тавата се настъргва половината от кашкавала, залива се с плънката от тигана, а отгоре се разпределя топеното сирене и се поръсва с магданоз. Слагат се другата част от спагетите и се поръсва с останалия настърган кашкавал. Другата част от тестото се разточва така, че да покрие изцяло плънката. С краищата на долния блат се запечатва горният. Намазва се с масло и се пече поне 30-40 минути до зачервяване. След като се извади от фурната, се покрива с влажна кърпа за 10-15 минути.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








