За основата:
	175 г брашно
	щипка сол
	1 ч.л. захар
	115 г студено масло, нарязано на кубчета
	30-50 мл студена вода
	
	За плънката:
	120 г пушена сьомга
	шепа зелени маслини без костилки
	175 г крем сирене
	3 яйца
	250 мл сметана
	50 мл прясно мляко
	1/2 връзка копър
	черен пипер
	индийско орехче
	За основата:
	Смесете брашното, солта и захарта в купа. Добавете студеното масло и го претрийте в брашното, докато се получи ронлива смес. Добавете по малко от студената вода, докато се получи хомогенно тесто. Завийте го във фолио и го оставете в хладилник за един час. Разточете тестото и го поставете в кръгла керамична форма за печене с диаметър около 26см., като трябва да покрива дъното и стените.
	Направете няколко дупки с вилица по дъното и го покрийте с хартия за печене. Изсипете отгоре зърна зрял фасул и изпечете в предварително загрята до 180°С фурна за 15 минути. Махнете хартията за печене заедно с боба и върнете във фурната за още 5 минути.
	За плънката:
	Разбъркайте крем сиренето в купа. Добавете яйцата и разбийте. Прибавете млякото, сметаната, копъра и подправките и разбъркайте.
	Наредете парчета пушена сьомга върху изпеченето тесто, поръсете с нарязани маслини. Излейте върху сьомгата яйчната смес. Изпечете за 35-40 минути на 180°С. Охладете 10-15 минути преди сервиране.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








