Пандишпанено руло с мармалад и орехи
    
    
     
                
            
                 2 Февруари 2012
            
            
            108270
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	брашно 100 гр. (1/2 чаена чаша)
	краве масло 65 гр. (1/2 пакетче)
	яйца 5 бр.
	пудра захар 100 гр. (1/2 чаена чаша)
	мармалад 200 гр.
	счукани орехови ядки 100 гр. (1/2 чаена чаша)
	канела 1 чаена лъжичка
	пудра захар за поръсване 
	Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се брашното, разтопеното масло и накрая белтъците, разбити на сняг. Сместа се изсипва в намазана с масло тавичка и се пече в умерена фурна. Опечената платка се поставя върху кърпа, намазва се с мармалада, поръсва се с ореховите ядки и канелата и се навива на руло.
	Като изстине, рулото се поръсва с пудра захар. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








