Печено пиле в сметана - лесно и вкусно
    
    
     
                
            
                15 Февруари 2014
            
            
            95542
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Добре почистеното и измито пиле първо подсушете, а след това посолете добре отвътре и отвън. Поставете го в огнеупорен съд, покрийте с нарязаното масло, след което затворете съда с капак или фолио. Печете в добре загрята фурна около 30 минути. След като се изпече и охлади, нарежете месото. В мазнината, в която се е пекло пилето, добавете сметаната, горчицата и лимоновия сок, разбъркайте добре и върнете пилешките парчета в съда. Покрийте го отново и допечете във фурната още десетина минути. Сервирайте ястието топло.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








