24 Юни 2012
                
                280545
            
                            
                        
                                    
                
                                                                        Пилешки бутчета с хрупкава коричка 
                                                                                                Пилешки бутчета с лимонова бира
                                                                                                Пилешки бутчета по хавайски
                                                                                                Пилешки бутчета с къри и ориз
                                                                                                Пилешки бутчета с картофи
                                                                                                Медени пилешки бутчета
                                                                                                Пилешки бутчета с ориз
                                                                                                
                            Пилешки бутчета в марината
                                                                                                Пикантни пилешки бутчета
                                                                                                Карамелизирани пилешки пържоли от бут
                                                            
                Пилешки бутчета в марината
12 броя пилешки долни бутчета
МАРИНАТА
	1 с. л. настъргана лимонена кора
	125 мл лимонов сок
	125 мл зехтин
	125 мл коняк
	125 мл бял оцет
	2 скилидки пресован чесън
	125 г кафява захар
	1/2 ч. л. смлян карамфил
	1 с. л. куркума
	1 ч. л. смлян кимион
	1 ч. л. гарам масала
	1 ч. л. сол
	• В голяма купа се смесват всички продукти за маринатата.
	• Прибавят се пилешките долни бутчета.
	• Купата се покрива и се оставя в хладилник за няколко часа (може да бъде приготвено от предната вечер).
	• Изваждат се пилешките бутчета и се подсушават с кухненското руло.
	• Маринатата се изхвърля, а бутчетата се подреждат в тава със скара.
	• Фурната се загрява на 200 С.
	• Маринованите пилешки бутчета се пекат 30 минути или до готовност. 
Ястия с пилешко
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







