Рецепти за вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки бутчета по хавайски
278884
Пилешки бутчета по хавайски

Пилешки бутчета по хавайски


4 пилешки долни бутчета
смлян черен пипер
сладък червен пипер
1 глава кромид лук
2 скилидки чесън
30 г пресен джинджифил
2 червени чушки
2 с. л. (30 г) краве масло
200 г консервиран ананас
125 мл вода

• Пилешките долни бутчета се измиват и се подсушават.
• Поръсват се със смлян черен пипер и червен пипер.
• Джинджифилът се обелва и заедно с чесъна се наситнява.
• Лукът се нарязва на полумесеци.
• Чушките се почистват от семето и се нарязват на кубчета.
• В тиган се загрява маслото.
• Запържват се бутчетата за 5 минути от всяка страна, след което се поставят в намаслена огнеупорна тава.
• В същия тиган се запържват лукът, чесънът и джинджифилът.
• След 5 минути се прибавят чушките и водата.
• Сместа се запържва още 10 минути.
• Прехвърля се в тавата върху бутчетата.
• Ананасът се отцежда и се нарязва на кубчета.
• Прибавя се към бутчетата.
• Фурната се загрява на 175 С.
• Пилешките бутчета по хавайски се пекат около 30 минути или до готовност. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Ястия с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft