Най-вкусните рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета за 10 минути
798176

Пилешки дробчета за 10 минути

500 г пилешки дробчета
50 г бекон
1 с. л. олио
2 глави кромид лук
2 с. л. сухо бяло вино
2 с. л. бял винен оцет

щипка кафява захар
сол и смлян черен пипер

• Беконът, който е нарязан на кубчета се запържва на сух тиган за 2 минути и се изважда.
• Прибавя се 1 с. л. олио и нарязаният на филийки, разделен на халки лук.
• След 2 минути се прибавят пилешките дробчета.
• Запържват се 1 минута от едната страна и 1 минути от другата.
• Връща се запърженият бекон и се прибавят 2 с. л. оцет, 2 с. л. вино и щипката кафява захар.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер и се запържва за 4 минути.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft