Пилешки сърца с гъби и вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пилешки сърца с гъби и вино
Пилешки сърца с гъби и вино
admin
Добавена от: admin
18911
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 г пилешки сърца
300 г печурки
4 глави лук
3 скилидки чесън
1 с.л. брашно
2 с.л. олио
1 ч.ч. червено вино
сол
черен пипер
кимион

Време: 50 минути

Сърцата (400 г), гъбите (300 г), нарязани на полумесеци, и лукът (4 глави), нарязан на ситно, се задушават в сгорещеното олио (2 с.л.) под капак, докато омекнат напълно. Посоляват се, подправят се с черен пипер и кимион. Поръсват се с брашно (1 с.л.) и се разбъркват. Налива се виното (1 ч.ч.) и ястието ври, докато течността стане на половина. Добавя се счуканият със сол чесън (3 скилидки) и се разбърква. Поднася се топло с гарнитура от варен ориз или варени картофи.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft