Пиле в тесто
    
    
    
                
            
                 6 Август 2014
            
            
            12653
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                - Нарежете пилето на малки парченца и подправете на вкус. Запържете го за кратко от всяка страна, докато стане златисто на цвят (може да използвате всякакво пилешко месо - от бутче, филе, гърди и пр.).
 - Разбъркайте яйцата, млякото, 300 гр брашно, сол и подправки на вкус, малко магданоз на каша - ако е необходимо, добавете още брашно към сместа.
 - Намажете тавата с масло и изсипете сместа в нея. Подредете отгоре пилето.
 - Пече се при 180 градуса за около 30 минути.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








