Пиле магданозлия
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            9524
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Пилето се нарязва на парчета и се изпържва до розово в маслото.
	Изважда се и в същата мазнина се задушават до омекване лукът и целината. Поръсват се с брашното, объркват се много добре, заливат се с 1 ч. ч. топла вода и се кипват. Прибавя се месото, посолява се и ястието се оставя да къкри.
	Когато месото омекне, се прибавя ситно нарязаният магданоз, а няколко минути след това - черният пипер, сокът от лимона, щипка настъргана кора и жълтъкът, разбит с киселото мляко. Ястието се разбърква и се сваля от огъня.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








