13 Февруари 2013
                
                312131
            
                                                                        
                            Пиле на фурна с бял ориз
                                                                                                Пиле с къри и ориз на фурна
                                                                                                Пиле в плик на фурна
                                                                                                Пиле на фурна с бира
                                                                                                Пиле на фурна с млечен сос
                                                                                                Пиле на фурна в марината
                                                                                                Пиле на фурна с чесън и джинджифил
                                                                                                Пиле на фурна с картофи
                                                            
                Пиле на фурна с бял ориз
	1 пиле
	1 ч.ч. ориз
	1 глава лук
	3-4 с.л. олио
	черен пипер
	сол
Месото се нарязва на порции и измива, лука се нарязва на ситно. Нарязаното пиле се посолява и се слага да се свари заедно с лука, олиото и черния пипер. Ориза се накисва да престои 30-40 мин във вода. След като пилето е готово прецедения ориз се изсипва в тавата, добавя се бульона, в който е вряло пилето и малко сол. Когато ориза е омекнал, върху него се наслагват парчетата месо и се запича още малко във фурната.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







