Пица-възглавнички
    
    
    
                
            
                 9 Март 2014
            
            
            11218
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пилешките гърди се нарязват на дребни кубчета, сиренето се надробява, а гаудата се настъргва. Всички съставки, необходими за тестото, се смесват и от тях се замесва хомогенно тесто. Върху плот, поръсен с брашно, тестото се разточва до дебелина около един пръст, след което се нарязва на квадрати (възглавнички). Възглавничките са запържват в загрято олио, докато станат златисто-кафяви на цвят. Изпържените квадрати се поставят върху хартия, за да се попие мазнината. Поднасят се топли, гарнирани с кетчуп.


Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








