Пица-руло
    
    
    
                
            
                25 Февруари 2014
            
            
            14335
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В дълбока купа се пресява брашното, добавя се разтворената във водата мая, малко сол, малко зехтин и 1 белтък. Замесва се меко тесто и се оставя да почива около 1 час. 
Тестото се разделя на 2 части (за 2 пици). От всяка се разточва кора. Намазва се със зехтин, кетчуп, поръсва се с нарязани маслини, риган и настърганата шунка. Кората се завива на руло.
Завитите пици се слагат в тавичка, намазват се с разбития жълтък и се наръсват със сусам. Пекат се на 200 градуса до готовност.




Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








