Поддържайте бюста си красив с тонизиращ масаж

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Поддържайте бюста си красив с тонизиращ масаж
1916

Красивият бюст е желание на всяка жена, но за да бъде постигнат, е хубаво да бъдат полагани някакви грижи. Рано или късно, годините оказват влияние на всичко по нашето тяло.

А всъщност при бюста промяната и измененията във вида му идват и от периода на кърмене. Има няколко неща, които могат да запазят бюста ви непокътнат малко повече време, но е хубаво да комбинирате всичко това и с масаж на гърдите.


Най-големият проблем при женския бюст е драстичната промяна в килограмите . Постоянното сваляне или качване на килограми влияят пагубно на формата на бюста. Опитвайте се да запазите едни килограми, без драстични режими и диети. Освен това е добре да балансирате храненето си – дерматолози и козметици твърдят, че зелето помага за идеалният вид на гърдите, така че е хубаво да наблегнем на него.

Друго средство за поддържане на красив бюст е хладкият душ – не горещ, а леко хладък, който освен всичко останало ще тонизира организма ви изцяло. Не бива да стоите прегърбени – гърбът винаги трябва да бъде изправен и опънат назад, раменете да не бъдат отпуснати. Освен това е по-добре да се печем с горнище на плажа, защото слънцето може да увреди кожата на деколтето и гърдите.


Но освен всички тези методи, препоръчва се, за да запазим бюста си по-дълго в идеална форма, да се прави и масаж на гърдите. Един от видовете масажи се нарича даоистки и е практикуван в Древен Китай. Необходимо е да хванете гърдата си в ръка и да движите рамото си с въртеливи движения.

За поддържане тонуса на гърдите, обаче, най-подходящ е хидромасажът. За да си го правите не ви е необходима никаква специална подготовка, нито някакви специални продукти. Хубаво е да правите масажът всеки ден като за целта отделяте не повече от 10 минути. Ако искате наистина да има ефект, трябва да го правите редовно и постоянно, в противен случай, ефект вероятно няма да има.


Струята на водата , която ще използвате не бива да е твърде слаба, нито прекалено силна. Трябва да усещате водата по себе си и това, че е насочена прави към вас, но без да ви причинява каквато и да било болка. Започнете да правите кръгови движения върху едната си гърда, но не насочвайте струята в областта на зърното.

На всяка гърда правете по десетина завъртания, но бавно. Когато струята е насочена под гърдата (или на няколко сантиметра над нея), можете да увеличите силата на струята. Правете хидромасажът с не гореща вода, нека да бъде по-хладка, но достатъчно поносима за кожата ви.

Друг вид тонизиращо масажиране е с използване само възглавничките на пръстите на ръцете – натискате внимателно и с въртеливи движения масажирате. Вдигнете лявата си ръка над главата, когато масажирате лявата гърда и съответно дясната при дясната гърда. С потупване по кожата и леки въртеливи движения обходете цялата гърда, отново бъдете внимателни при областта на зърното, защото там кожата е изключително чувствителна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Красива кожа
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft