Какъв парфюм да използваме според зодията

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Подходящият парфюм за Везни
36215

Подходящият парфюм за Везни

Везни
Жената
Тя е с главно „Ж“ – благородна аристократка до мозъка на костите, независимо от облеклото и обстановката. Естет, който отдава предпочитания на красивите и елегантни вещи, а не на практичните. Вашето мото в живота е: „Постоянно усъвършенстване и хармония“.
Обичате и цените изкуството, живописта, музиката. Обграждате се с красиви искъпи нещица, било то дрехи, предмети от интериора или дори – домашни любимци. Затова и изборът ви на професия има връзка с аспекти на изкуството. Бихте постигнали завидни резултати в дизайна и модата. Нуждаете се от постоянно внимание от страна на силния пол. Равнодушието и самотата ви влияят толкова зле, че дори могат да ви разболеят. Иначе по характер сте мили, бързо отстъпвате в спора и правита първата стъпка към помирението. Подходящи за вас са богатите, разкошни, благородни аромати, но не и прекалено тежките. Заложете парфюм с мирис на рози и фрезии, на букет от жасмин, зелени листа, грейпфрут, черен пипер, кора на бреза.
Мъжът
Стремите се към хармония, опитвате се да запазите равновесие, въпреки, че животът понякога ви поднася неприятни изненади. Чувствате се щастливи само когато около вас цари ред и спокойствие. На работното място обикновено постигате успехи, защото бързо успявате да се приспособите към всяка нова обстановка и да накарате колегите да изгладят разногласията си. Имате обаче сериозен проблем с вземането на важни решения. Предпочитате да четете у дома или в библиотеката пред това да отидете да ваете тяло във фитнес-залата. Дори и когато отдъхвате често ви виждат с книга в ръка или дъска за шах. Вие сте чудесен събеседник, тактичен и внимателен. Имате вродено чувство за справедливост. Обичате красотата в архитектурата, изобразителното изкуство, театъра, жените… В отношенията си с нежната половина на човечеството вие сте повече от галантни. Романтични, грижовни, търсещи идеалното. Що се отнася до парфюмите, предпочитате изящните и дори малко сладникави аромати, „облечени“ в правилни, но не ръбати форми. Добри за вас са плодовите и цветни аромати. Мирисът на грейпфрут, листа на кипарис, кориандър, кедър, кардамон, мандарини, тютюн или портокал ви кара да се чувствате спокойни, отпочинали и готови за подвизи.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft