Полезни съвети за вашата ваканция в чужбина

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Полезни съвети за вашата ваканция в чужбина
858

Много хора се държат по време на ваканция също като на работа. Идеята на ваканцията е, че не сте на работа. Тоест, имате време да се забавлявате, да си починете, да се образовате. Ето няколко съвета за това как да изкарате добре преживяването си в чужбина.

Не носете много багаж. Ако имате купища багаж, значи не правите нещо като хората. Нека покъщнината ви си остане на мястото.

Вместо да обикаляте забележителностите за норматив, си изберете няколко места. Разгледайте добре и наистина им се насладете. Голямото струпване на хора с фотоапарати и камери на дадено място не значи кой знае какво.

Не се заседявайте, по-добре са разхождайте възможно повече. Можете да си лежите и у вас.

Насладете се на момента, стига с тия снимки и клипчета. Какъв е смисълът да имате снимката, ако сте пропуснали да изживеете момента, който сте запечатали?

Четете книги. Когато си почивате след разходка, няма по-добро от това. Първо, най-накрая сте някъде, където никой няма да ви прекъсва или да ви вика на срещи, а всичко наоколо ще е на чужд език и няма да ви разсейва. И най-важното: по-далече сте от всякакви монитори и екрани.

Яжте здравословно. Насладете се на местната кухня, но ще се насладите повече на мястото, ако не сте преяли с гадости през цялото време.

Избягвайте пътеводителите. Те са полезни, но твърде повърхности. Можете да откриете много по-интересни неща в интернет, които да посетите след това, или се отдайте на интуицията си. Иначе ще сте поредният в тълпата с фотоапарат в ръка.

Направете си подходяща програма, ако все пак сте в командировка или трябва да свършите нещо. Ако сте на работно посещение, можете да тренирате, да работите и да разглеждате, но трябва да планирате всичко това, за да сте ефективни и заредени с енергия. Така командировката може да ви накара да се чувствате като вкъщи, но ще ви е и по-интересно.

Отсядайте на странни места , много често си заслужава. Например, в хотел, който представлява луксозни вагони от началото на 20 век или замък в Германия. Или хотелът в Аризона, където е бил арестуван известният банков обирджия Джон Дилинджър?

Четете историческите справки за мястото , където се намирате. Това ще ви помогне да разберете много неща, които иначе не можете да си обясните..

Не губете време да пъхате в багажа неща, които имате възможност да си купите на място. Тоалетните принадлежности, например, се предлагат безплатно в хотелите.

Игнорирайте желанието да говорите на всички за предстоящото пътуване или да го планирате месеци наред. Просто го направете.

Не пускайте роуминга по възможност . Не е заради парите, а защото можете да се отървете от телефоните за малко.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft